jävla fitta!

hur fan kan du?
låt mej vara kompis med honom.. du kan fan inte säga att han inte får vara med mej bara för du blir tsm honom.. väx upp jävla 98. Där går du över gränsen så jävla hårt.

hahah jag och carro hade kul på nova xd


Nova med världens bästa Carro!

shabashena xd
Nu har jag nästan precis kommit hem från nova med carro och några gangsta NOT. det har vart en ganska jobbig kväll men jag kan nog stå emot... hoppas jag.
Nu ska jag börja plugga till spanska provet imorgon och snacka skype med carro, pusspuss!

vad ska jag säga om dej...


varför måste livet vara såhär?

Vafan är ditt lilla jävla problem?

jag älskar dej men jag fattar inte hur du kunde... jag fick reda på det idag och fattar inte ett piss.. vafan händer nu? du är allt jag behöver och vill ha älskar dej nu och föralltid.. Varför ska det alltid hända just mej?

Jag kommer nog aldrig få det livet jag vill ha ... jag får väl fortsätta kämpa för dej .. men går du över gränsen kan du dra åt helvete ... då är du ingenting för mej längre. Jag kommer över dej om du låter mej.


om du bara förstår hur jag känner för dej.

tjongebongelångekonge.

Nu har jag precis kommit hem och har vart med lite folk i vallentuna ... FML. Gillar inte vallentuna längre.
Men iallafall, nu ska jag duscha och sen ska jag plugga lite NO och SPANSKA. Fin kväll ... fast nä.
I helgen ska jag vara med Carro och jeison det blir säkert fler men ja det kan jag inte svara på just nu dåra.
Just nu sitter jag och min lillebrooooor och tittar på tv Disnep XD jaaao!!!

du är det största som hänt mej.

22 N O V E M B E R.

shooo bree!
Då drar jag ut och träffar Annabell, rebecca, Alexandro och Jeison :)
Men bussen går 18:29 seeegt. Men iallafall kom hem för ungefär en timme sen har vart hos Tovissen dåra.
Vi gjorde inte så mycket var inne och kollade på ett skit bra program och chillade i soffan. Men jaa.. nu har jag ingenting och göra under den här timmen. Tror fan jag ska plugga som jag inte gjort på länge xd måste jobba upp mig lite ligger under som fan INTE OKEJ. Men ah, orka fan inte blogga ni får mer uppdatering när jag har tid med det. Pusspusspåer.

du vet vad jag önskar mej... men det är svårt att förklara.

gåå och **** i en buske.

tjjeeenare mannen!
ja nu sitter jag vid datan dåra, är inne på facebook och chillar lite. Haha, imorgon börjar jag 8 seeegt som fan, men aja natta du klarar dej. Idag har jag vart med Jeison och Carro för det mesta men vi träffade fler. Jag hatar att tågen slutat gååå! så jävla dåligt pallar inte sitta på en jävla buss när det finns tåg som egentligen ska gå. men iallafall, imorgon ska jag träffa carro tror jag eller det skulle inte bli någon överraskning (stavning) men aja, vi får se vad som händer.

På riktigt jag är dum i hela huvudet... tova och philip frågade mej om jag visste vad en sak var och jag svarade "nej" och dom började as garva... sen ringde jag rebecca och frågade om hon visste vad det var... men nej gumman är lika bloondie som mej :D INTE ENSAMMEN :D men iallafall, nu är jag trött som fan ska nog gå och lägga mej snart fast klockan bara är... 22:34 men det är skit samma.

Det blev ett snabbt inlägg puss på rumpan mer uppdatering får ni imorgon i think, men det får vi hoppas på... så ni vet lite om mitt liv ialllafall eftersom att alla inte har fb eller bdb.

finns på luren 0769154196 comviq messa mej pusselipusspuss.


bloggar igen då.

shoooo!

då ska man börja med bloggandet igen dåra. Får se hur länge jag kommer blogga på den här bloggen, inte speciellt länge dåra, men iallafall jag har en ny blogg. Idag ska jag vara med Carolina älskling ♥ vi får se vad vi hittar på idag då. Jag har inte så mycket att skriva om, så ha det bra så länge.

Nu ska jag sitta och plugga till 5 st omprov KUL eller inte.


RSS 2.0