Hiss & diss

En hiss & en diss.
 
HISS
Överdrivet slitna jeans är så himla snyggt, jag har ett par slitna jeans eller två par. Men dom är bara lite slitna. Jag har letat som fan efter ett par slitna jeans, för det är så jävla snyggt på både killar & tjejer. 
 
DISS
Folk som går runt med hunter stövlar & shorts. Snälla. Förlåt men det är verkligen inte snyggt. Men folk har olika smaker. 
 


täby med broder från en annan moder

TÄBY CENTRUM

Idag då med Edvanes, ska köpa lite saker ;) 
aja inget mer att säga puss
 
inte att jag är kääär i bebisar *.*
 
 

tralala

Jag har as tråkigt, kom precis hem från Jeison & har inte en aning om vad jag ska göra idag. Men först ska jag duscha i en timme & ta det lugnt ett tag eftersom att jag är helt slut, vet inte varför.
Ja, igår var jag på nova med några som Nicole, Egzon osv. Det var något j*vla "kalas" som kostade 40kr inträde & de sööög faktiskt apa, om jag får säga det själv.
 
BJUDER PÅ BILDEN MORGONFRILLA & HAR INTE BORSTAT HÅRET ELLER NÅGONTING.
 


Skolavsluting imorgon!

SJUKT JÄVLA AS TAGGAD.
Imorgon är det skolavslutning dåra. Är så sjukt taggad, för är sååå trött på skolan att det inte finns. Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig... klänning? klackskor? Fett jobbigt..
Idag i skolan hade vi "fin" lunch. Vi försökte skapa matkrig, men alla skulle ju vara så jävla tråkiga & inte kasta tbx. Sen efter lunchen uppträdde lärarna, det var så sjukt kul. Inte att alla typ dog.
Efter det drog jag & Jeison hem till honom, hade det mysigt :)
& nu sitter jag här i vardagsrummet forever alone :'(
 

Han är det bästa i mitt liv & vi har 1års dag den 23 Juni, älskar honom till döden
 
 

Blogg tid nurå

Ja, jag har inte haft så mycket tid med bloggen eller vad man ska säga.
 

Ja, det har hänt mycket sen sist jag bloggade kan jag ju säga, idiotiskt folk finns det överallt. Men det visste ju alla redan ;)
Kom nyss in från att ha gjort en VINE video med broshan & Moa, som jag inte vart med på länge. Det gick väl sådär om jag ska säga det själv.
Idag har jag vart med folket i Vallentuna, drog dit för att träffa Bellabus (Annabell) men så var det såklart annat folk där oxå.
 
FÖÖLJ MIG PÅ VINE ---> NATHALIE KARLSSON
 
 


Från balen

Ni kommer få se lite bilder från balen. Dock var det i fredags, lite sent att lägga upp det nu men ändå.
 

Idag sätts betygen, inte något speciellt med det men iallafall. Har inget F så är sjukt stolt. Iallafall, på balen gick jag med Jeison (såklart) det visste alla säkert redan. Det var väl kul, man gjorde inte speciellt mycket & det var fett skumt folk där ass. Ska inte peka ut någon nu, men det finns ju bara folk med så dålig smak på klänningar. Haha.
 

RSS 2.0