Sommarlovet är över.

Ja, då var det första dagen i skolan efter sommarlovet idag då. Det var helt okej, vi gjorde inte speciellt mycket. Efter skolan drog jag, Liam, Frippe, Tova & edvanes till karbyskolan (där alla äckliga går) för att rädda Fabian från skolfan. Efter det drog vi hem till Liam & därefter kom elvis. Vi Chillade för det mesta, sen drog vi till tc för att käka donken & köpa piercing. Efter det drog jag & tova hem till mig & Chillade färgade mitt hår osv. Hejdå


Igår.

Igår vaknade jag runt 12 & Annabell & Moa kom till mig runt 1. Vi gjorde pannkakor till frukost & sen drog jag & Annabell till stan för att träffa Fabian & Liam. Vi Chillade för det mesta, därefter kom Tova få drog vi hem till Liam. Just nu ligger jag & Annabell i sängen hos mig & ska snart upp för ingen av oss kan sova. Ja vad ska man säga. Vafan händer idag btw? Jo juste, idag lite senare ska jag vara med Jeison, kanske sover där men vet inte än. Jaja, ska vara social nu.


Spöregn..

Kul att det spöregnar ute, sjukt kul. Men iallafall, i går slaggade jag hos Jeison kom hem för ungefär en timme sen. Tog bussen mot Vallentuna där jag träffade Liam, Leo, Fabian, edvanes & Tova en snabbis. Sen tog jag bussen hem, orkar verkligen inte vara ute idag, behöver en dag för mig själv som jag inte haft på sjukt länge. Iallafall nu sitter jag hemma med mamma & kollar på något program på tv & smsar. Men ja imorgon får vi se vad som händer. En bild på mig & Fabian!! :D


3 augusti

Jarrå, nu sitter jag här med Annabell, Tova skulle hem & hämta kläder hon drog för ungefär 10 minuter sen.
Vi gör inget speciellt, jag måste plugga för att jag har fått hem läxor från fanskolan. Men tack för att 118800 finns!
Jaja, snart ska jag ta & smsa Liam vi ska förmodligen träffa honom idag, men vet inte riktigt än.
Idag känns det som att det kommer bli en helt okej dag men vet inte än, hoppas verkligen inte att det blir som det blev igår orkar inte. Ja, men ni får ha det bra sålänge.
 

sämsta dagen på länge.

hemma efter en jobbig, tråkig, hämsk osv dag. 
 
Just nu sitter jag hemma hos mig med Annabell & Tova. Vi har vart med lite folk idag dåra & ja alla har vart ledsna idag kan man ju säga. Det har vart så sjukt jobbigt idag asså, den jobbigaste dagen på länge. 
Nu sitter vi & håller på med mobilerna vad annars ska man göra. 
Hoppas eran dag blev mer lyckad än min ialllafall, idag har jag sätt vilka som verkligen finns. 
 
gammal bild.
 

Hos älskling.

Ja, nu är jag hos älskling, ska snart träffa Liam, Leo, Tova & Annabell. Vi ska leka lite, nej men får se vad vi hittar på. Något kul iallafall Hejdå.


trött på ditt beteende.

Jag är så sjukt j*vla trött på ens beteende så j*vla omogen.
 
iallafall nu ska jag ut & träffa liam mer uppdatering får ni senare, peace! 

börjar blogga igen.

då ska man börja kör lite med bloggen igen dåra.
 

Jag har inte orkat blogga har haft för mycket för mig & sitter knappt vid datorn längre, man kan ju göra allt på mobilen så det känns lite onödigt. Just nu sitter jag hemma hos mig med Tova & ska snart höra av mig till Liam, som vi förmodligen ska träffa lite senare idag. Men han ligger väl förmodligen & sover för tillfället. Vi vaknade för ungefär en timme sen, så nu sitter vi & tittar på tv. Jag kanske ska träffa älskling lite senare ikv oxå, han hade någonting han ville ge mig.. sjukt jävla nyfiken & har inget tålamod asså. 
 
Ska göra om blogg designen lite, så bloggen kanske fuckar upp sig ett tag, men det får ni stå ut med.
 

RSS 2.0