Haket

Nu är vi hemma hos mig & har precis kollat på bug brother. Men har inte så mycket & säga ska ut & röka byyye!

Jag saknar dig Tova Jacobsen!


Tandläkarn -.-

Nu har jag vart hos tandläkarn & jag är påväg hem. Sen ska jag kanske träffa Annabell & Carro. Vi ska till haket ett tag & träffa söta människor. Sen vet jag inte riktigt vi sover typ hemma hos mig iallafall. Men jag har inget att skriva, puss hejdå!

Sööööt Felix!


Åh herregud!?

Jag bloggade i sömnen? Asso wtf?


XXX

Kan kbhsubmnnnnndkkkioo


Älskar dig mest!!


Helvete med allt!

Allting går åt helvete. Klarar inte det här mer gör vad fan ni vill jag bryr mig inte!
-


Söööta!


Jajajaja

Jag orkar knappt blogga men tova klagar bara på mig annars. Idag har jag vart med Annabell & Carro vi drog till Täby & åt donken. Nu sitter jag & Tova hemma hos mig & chillar galet. Jaja, har inte så mycket mer att säga... Tova åker snart & är borta i en vecka fuck henne!! Bitch kommer sakna dig grymt!!

Fjortistider bara så alla vet.


Låt ingen tala om vem du är, vad du kan bli.

Idag var jag hemma från skolan, kände att jag inte mår/mådde så bra menmen. Imorgon ska jag försöka komma upp & gå till skolan. Jag drog kanske ut vid halv sju, drog mot Vallentuna med Annabell & jag åkte & snackade med Carro lite, sen mötte vi ante vid Coop & vi drog till Hanna W sjukt kul, byyye!

Söööt unge eller vad?


Jag håller det inom mig.

Tro inte att jag mår bra för det gör jag inte. Jag håller allting inom mig.


--

Ja, idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Vart i skolan & slutade 15:05, jag & Vendela hade så sjukt kul i skolan idag!! Efter skolan träffade jag Annabell sen drog vi & våldgästade Jeison. Efter vi vart där i ungefär en timme drog vi ut & träffade Fabian. Jag har så jävla ont i huvudet det är ju helt sjukt.

Asso jag har inte haft så kul som jag hade idag - with Annabell Scott! Nej men vi typ garvade extremt jag har aldrig skrattat så mycket som jag gjort idag åh herregud!! Älskar dig bebe!


Jag borde lyssnat när grabbarna sa till mig, att dom litar inte på dig.


Bellish sover här

Idag sover Annabell här det är najs! Tova har precis dragit, jag & Annabell sitter & kollar på big brother nu dåra. Idag har vi vart i stan & fixat cigg. Men inget speciellt, hejdå!


Lever med de bästa


25 M A R S

Idag sov Tova hos mig dåra & lite senare kanske man träffar Annabell. Vi får se vad vi hittar på sen kanske träffar några eller så. Nu sitter iallafall jag & Tova som vanligt i soffan & stor chillar. Alltid vi som är så otroligt tjocka & inte orkar röra på oss. Men ska börja fixa mig nu för vi ska väl förmodligen ut snart, byyye!

Kärlek till er bröder


Trött på alla jävla falska människor!

Alla som man tror är så jävla underbara, skriver så sjukt gulliga saker till en, säger att de finns vad som än händer vänder ryggen mot en. Så jävla omoget! Tycker ni/du att jag ska hålla allting inom mig & fortsätta som jag gjorde innan eller? Jag skrev sanningen & vafan är problemet? Det är väl för i helvete bättre att jag säger det jag tycker & tänker än att jag bara skiter i det. Jag är så trött på alla jävla falska "vänner" men egentligen så är det inte mitt/mina problem för nu har jag insett vilka som verkligen finns där för en kärlek till er!

Haha, Tova jag älskar dig du är så jävla sööööt som lägger ner din tid på det här. En äkta vän & jag älskar dig så jävla otroligt. Idag fick du torka mina tårar & det visar bara hur speciell du är, jag älskar dig Bästevän


Han är så sjukt jävla snygg!


Tova & Jeison

Idag har jag vart med tova & Jeison hela dagen, vi typ bara chillade. Sen drog han till gården i kragsta & vi till haket, Vi fick skjus diiiit najs. Där träffade man sjukt najs folk, underbara personer det finns här i brottby! Ni falska jävlar orkar jag helt ärligt inte med. "Jag är bäst /tova" Vi träffade Dennis bror, frippe, philip, moa, julia, emma A osv. Sjukt najs var det ialllafall, nu är jag & tova hemma hos mig. Vi chillar bara med godis, chips m.m. Men orkar inte blogga ska vara social, puss"!

Jag har helt enkelt förlorat dig...


Fuck!

-


Vad ska jag göra idag?

Ja först ska jag träffa sötnosen Annabell! I några timmar Sen ska hon dra :(( men vafan ska jag göra sen? Kanske träffar Dennis men vene.. Eller någon jag inte träffat på ett tag, det skulle vara jätte kul. Men jag har inte bestämt mig än, vill du träffas messa mig!!


Chilling in the sun!

Chilla i solen nu då!! ;)))


Guldkort?

Ska man ha guldkort igen? xd


Tråkighet!

Jag har typ såhääääääär tråkigt just nu. Sitter hemma me morsan & hon ska snart iväg me några & köpa piercing till mig. Min läpp är svullen som typ en... Bulle! Helt ärligt. Jag orkade inte skolan idag tyvärr Tova. Idag vet jag verkligen inte vad jag ska göra! Det är ju fan fredag & jag sitter forever alone hemma, fuck dehär. Men ska messa några nu puss!


Ge mig!!


Vem är du?!

Jag känner inte igen dig längre du är helt borta, det känns som du har försvunnit föralltid.. Trodde inte att det var så men det är det verkligen, det är så sant. Folk märker det inte, men dom kommer märka det när dom vet vad du gjort. Du har sårat mig så extremt & det trodde jag inte om dig. Varje gång jag ser dig tänker jag på den dagen.. Om du kollar på mig kommer du se rakt igenom mig & se att jag vill ta livet av mig för det som hänt, & det vill jag verkligen (emo text vet men så är det). Jag vill bara dööööö om folk bara visste vad som hänt! Den dagen jag fick reda på det som hänt ville jag bara ta livet av mig, men höll allting inom mig & jag trodde du skulle märka de men hade visst fel.


Ni betyder allt för mig, verkligen allt!

Ni är det som får mig att må bra, ni är det som alltid finns där, ni är dom som får mig glad, jag älskar er mer än någon kan förstå! Jag står för det för ni är mitt hjärta, mitt liv, min värld! Kärlek till er!


22 M A R S

Idag har efter skolan var jag med Annabell & Carro. Sen drog jag & Annabell & träffade Jeison. Vi åkte en lång resa för att kunna snacka. Vi åkte till österskär som tog typ 40 minuter, sen till Täby för att ta tåget mot Vallentuna så väntade Jeison på bussen med mig, gullig liten vän man har :) men nu gör jag inget funderar på att ta ut piercingen, den är svullen som fan!! Men får se imorgon annars kommer jag göra om den ändå så vafan! Snart ska jag iallafall tatuera mig men vet inte vad... Panik men aja


Forever alone på Annabells skola

Nu har jag hunnit med jävligt mycket enligt mig..
Jag åkte till min skola för att säga hej & hejdå till Tova typ, vi skyndade oss till bussen för hon skulle ta den. Sen gick jag med Jeison ner till Vallentuna & han tog tåget mot stan & jag bussen till Annabells skola. Så nu sitter jag här forever alone, men chillar lite med mobilen. Sen lite senare ska vi möta upp Carro ett tag & sen ska jag vara med Tova lite senare ikv, älskar dagen!

Ni kan ju se hur forever alone jag är!


Outfit

Idag stannade jag hemma från skolan orkade verkligen inte gå till skolan. Idag ska jag iväg & träffa Annabell som slutar 15:20 seegt att vara hemma själv -.- aja tjarrå!


-

Idag var jag med Annabell direkt efter skolan & vi drog till Jeison & chillade lite. Sen skulle han repa då drog vi till gården i kragsta med Fabian & jag piercade mig på toan där, Asso wtf!? xd


Hej piercing


Min underbara dag!

Efter skolan åkte jag me Fabian & Jeison till ormsta. Sen efter vi hade vart i ormsta & chillar i typ en halv timme så drog vi mot Vallentuna för att träffa Rebecca & Annabell. Efter det drog alla hem.. Var med Fabian ett litet tag efter Sen kom jag hem & det blev knas... Jaja, nu sitter jag här med Tova & chillar framför big brother. Men sharrå!

Lilla Fabian framför datan, social grabb alltid! ;)


Fuck dehär.

-


Tovisen!

Idag efter skolan var jag med Tova ofc. Vi drog till henne & chillade lite. Sen efter det drog vi till stan för att käka donken.. Men vi vände direkt ONÖDIGT jag vet. Sen drog vi hem till Leonel, ja tog det lugnt för det mesta. Vi gjorde inte speciellt mycket. Så nu är jag hemma & kollar på big brother puss!


Kul på hemkunskapen!

Jag & Vendela hade lite roligt på hemkunskapen. Den där klänningen jag har på mig kom fan inte över brösten det är ju sjukt!


Döööööd, kan man ju säga.

Sitter på bussen påväg hem lite forever alone. Skulle ta tåget men missa det med en minut, trevligt. Det var sjukt kul & vi kollade på den bästa filmen "this means war" sjukt bra, ett tips kolla på den. Men iallafall nu ska jag ringa mamma & be henne hämta mig vid busshållplatsen LAT TJEJ!


Bio!


Underbara människor

Idag ska jag på bio med några kommer bli sjukt najs. Vet inte än vilka som ska med men vi blir nog några stycken.


Vafan?

Jag hatar när folk lägger sig i/kommenterar saker som inte ens gäller dom & tror att det vet allting om situationen. Det är så sjukt jävla onödigt så jag fattar inte ens vad ni håller på med?! & seriöst det är så sjukt jävla omoget. Visst om det är någonting som gäller en person som står sjukt nära en, men om ni knappt känner personen det gäller eller typ sagt hej & hejdå till personen är det sjukt omoget. Jag tror fan inte att jag är den enda som tycker det.


Ingenting kvar


Just trött!

Jag gjorde värsta failen innan jag slutade praoen.. Jag somnade med barnen så en dagislärare väckte mig, sjukt jävla pinsamt! Nu ska jag sova galet & sen ska jag till Carro när hon pluggat klart. Sen drar vi & träffar lite folk, kommer bli sjukt najs. Aja, nu sitter jag i soffan & är typ helt jävla borta. Kommer helt ärligt somna snart så byyyyye!!

En GANSKA gammal bild på mig, Carro & annabell


Slutar tidigt.

Jag älskar att alla barn ropar mitt namn & vill ha min uppmärksamhet, kul! Idag slutar jag tidigt, halv 1 & det är sista dagen idag kommer helt seriöst sakna alla, men ska äta frukt nu puss!


Big brother

Jag & Tova har precis kommit hem. Det börja med att Tova blev sjukt rädd för att hon såg en skugga som egentligen Inte borde vart där & sen började vi skrämma upp varandra, så nu ligger Tova & kramar om min arm & får typ panik om jag rör mig. Men iallafall just nu ligger vi i soffan & kollar på big brother, lite kul att Tova är så sjukt rädd xd puss!


Ska börja gymma nu vafan.

Nu jävla smäller det! Jag ska börja gymma med mina kära vänner Tova & Carolina. Nu jävlar tjejer, helt ärligt nu. Vi har gått & snackat om det i flera veckor nu men det blir fan inte av.

Kärlek till er


Jag älskar dig


Rubrik

Väntar på att Tova ska komma till mig nu, hon är snart här då går vi ut & röker sen till bussen för att träffa carro & Felix, Najsnajs. Men orkar inte blogga byye!!


Rast

Raaast!! Sjukt skönt sitter hemma & chillar. Var precis ute & rökte med philip & Rasmus, najs. Jag höll på somna på dagiset på deras vilostund eller vafan man ska kalla det, pinsamt! Mer uppdatering senare puss!

Man måste hålla barnen i handen akut gulligt!! :')


Det ändrar ingenting..


Gården

Men min älskling, Carro & några andra. Vi gjorde inte speciellt mycket men det var kul så vem bryr sig. Jag har nästan precis kommit hem & nu har jag verkligen ingenting att göra. Men jag messar med några så hörs!

Jag är lika söt som vanilgt så bjuder på bilden.


Älskar vädret!

Idag är det så sjukt bra väder ute, bara att det blåser lite kallt med skitsamma. Jag älskar det hääääär!!!


-


Nya glasögon

Ursäkta bilden men tog den snabbt så var nöjda.


Dagiset.

Just nu sitter jag här på dagiset. Det flesta barnen ligger just nu & sover, så jag sitter för det mesta bara & chillar galet. Men ni vet ju vad jag ska göra idag så det behöver jag inte skriva.

Men måste dra byye! Ingen bild hinner inte.


Vart fan tog du vägen?


Big brother nu dåra.

Sitter med lillebror & mamma i vardagsrummet, vi kollar på big brother nu dåra & käkar chips & godis. Tjock familj jag har, men det gillar jag.

Jag är sjukt lack btw på allt & alla just nu, jobbigt som fan är det. När man läser olika bloggar & inser vilka som är mogna & vilka som är sjukt jävla omogna allvarligt. Har inte så mycket och säga om det där. Uppdaterar senare när big brother är slut.

Vi är såååå jävla söta Tova! Bara så alla är medvetna om det!!


Tråkigt

Jag har såhääääääär tråkigt just nu. Tova har dragit & jag har verkligen ingenting att göra, sjukt segt. Så nu sitter jag & spelar på mobilen för att jag är så rastlös. Men iallafall, imorgon ska iallafall jag & Tova till Täby, vi ska köpa solglasögon det verkar vara inne just nu. Vi får se Carro kanske följer med ska messa henne snart.. När jag orkar. Har inget mer att skriva om, godis till mig tack PUSS!


Du fattar inte hur mycket du sårat mig.


Fuck you!


Gården idag med de bästa

Idag har jag vart på gården med Tova, Agnes, Carro & Claudia min bebis. Det var andra där oxå, men sak samma. Vi kollade på någon film kommer inte ihåg vad den heter men big deal. Nu är jag iallafall hemma & kollar på big brother. Sitter & smsar btw men messa mig om ni inte har någonting att göra, puss!


Du säger du förändrat dig..

Men det har du inte ett piss!
Jag är trött på det här, jag är trött på allt. Så många som snackat & sagt saker om dig. Jag är inte en sån som inte bryr mig utan säger till personen. Jag var tvungen att sitta nere hur kuratorn för jag hade gjort en grej för en person hade sagt en sak om dig. Men du bryr dig inte ett piss! Gulligt av dig.


Ni bryr er för mycket.


Vakna Tova!


vaknade tidigt.

Jag vaknade fett tidigt idag, ungefär för en timme sen & tova ligger fortfarande & sover. Så nu har jag det lite soft framför datan. Kollar kläder m.m, som jag ska beställa när mamma kommer hem. Men iallafall, idag vet jag inte vad vi ska hitta på.. vi kanske bara chillar i brottby idag eller så drar vi väl till stan eller någonting, vi får helt enkelt se vad som händer.

kommentar:
Av Annabell "saknar dig ! vi måste träffas !"
SVAR: ja gumman saknar dig med, det var ett tag sen vi träffades. Klart vi ska träffas någon dag pusspårej!

image description


Navel piercing & tungpiercing

Hur länge har du haft dina piercingar?

SVAR: min navel piercing har jag haft nästan exakt 2 år nu & min tungpiercing har jag haft i 2 år om kanske 3 månader, byyyyyyyebyyyye!

(dåliga bilder men orkar inte bry mig)


Tova & mitt snack.

Jag hänger där jag trivs. Jag ändrar inte mitt utseende för att någon annan vill det. Jag sminkar mig som jag sminkar mig. Jag är den jag är.

Vi lyssnar inte på någon som säger att man måste träna sin kropp mer, vara där man inte blir stämplad osv. Vi är oss själva & det är jag glas över. Älska oss inte för hur vi ser ut, älska oss över våran personlighet.


Situationen jag är i..

Jag hatar den situationen jag är i, jag hatar att bli kallad saker jag inte är & jag hatar omogna jävla ungar som aldrig kan lämna en ifred så man bara kan ha kul. Visst jag kanske blir kallad centrum hängare, tönt osv. Men vafan?! För det första så är jag knappt i Vallentuna längre, jag är mer i Brottby eller stan & för det andra skulle jag aldrig sluta hänga där jag trivs p.g.a att några jag inte ens känner tycker det är töntigt att vara på just det stället. Det är skönt att ha en blogg & kunna skriva ut.


vilka träffade ni?:)

´
SVAR: Ni får gärna skriva namn tack. Men iallafall jag & tova drog hem till jeison medans agnes & carro redan var där så vi träffade dom tre & hade det sjukt kul :) hoppas du är nöjd med svaret, men komihåg namn nästa gång byye!

Ibland svider det bara.


Trååååkigt!

Idag har jag vart med Tova, Carro, Agnes, fabian & Jeison. Sen skulle alla till gården i kragsta & det var så segt att det inte finns. Jaja, nu sitter jag & Tova på tåget påväg mot stan för att käka donken, älska. Har inget mer att säga, byyyye!!!

Älskar dig älskling <3


Hej jag är efterbliven!


Haket

Nu sitter jag på haket med lite folk. Slutade halv 1 idag & drog direkt hit med Tova. Senare ska vi till bällsta & chilla lite där, men först ska jag hem & duscha m.m. Vi ska träffa Carro btw! Men har inge mer att säga byebye!


Grattis min lilla vän!

Gammal bild men skit samma!


Min dag btw

Idag åkte vi & träffade Carro, Agnes & Jeison sen drog vi hem vid elva så nu sitter vi hemma hos mig & ska upp halv 6, kul! Inte speciellt. Jag har inte så mycket mer att säga så mer uppdatering får ni senare bye!


Vill du höra mig säga sanningen ska du får det

Idag ska jag träffa Tova runt halv 8 vi ska åka & träffa någon/några får se pöss!


Folket idag

Vart på gården idag & träffade min älskling Claudia, Carro & många fler. Älska! Nu sitter jag i vardagsrummet & ska kolla på big brother. Pratade nyss i tele med Carro bebis, fick reda på en sak som var fett knas :o aja, vi får se vad som händer med det där bror! Nu ska jag sätta på mig myskläder & tvätta bort sminket. Sen ska jag duscha skönt i know. Men iallafall tjarrå!


Det är det du inte fattar.


Det jag verkligen behöver just nu.

Är att snacka med dig, vi är inte direkt så nära varandra men du är en av de få som verkligen förstår situationen för mig just nu.. Jag har så mycket jag vill säga men vet att det inte går att snacka om.. Det ingen vet om.. Jag vill så gärna men vet att det inte skulle funka.


Tro inte på ögon som säger 'jag älskar dig' utan på ögon som gråter för dig.


Dagisbarn.

De här två veckorna har jag & Tova PRAO på dagis. Första dagen idag var väl ganska chill. Satt & kollade på bananer i pyjamas med alla ungar eller vissa sov men iallafall. Sen så kunde man inte röka, vi har en halvtimmes rast Pär dag! Panik asso. Men vi har tuggummi så vi klarar oss. Idag ska vi vara hos mig till halv 6 & sen vet jag inte vad vi ska göra "någon som vill träffas?" aja, hörs senare kyss!

Min bejbi!


Du är tillsammans med mitt ex, det är lugnt. Vill du ha resterna efter någonting annat oxå?


:/


gården

nu sitter jag hemma hos mig & väntar på att tova ska komma. Sen ska vi fixa oss lite & drar till gården i kragsta. Jag vet inte riktigt vilka som är där det får vi väl se. Jag har inte så mycket att skriva mer uppdatering får ni senare kyss!


I miss you.

Jag saknar dig så mycket, du är den jag kan berätta allt för nu. Jag litar på dig upp till 100%... Du betyder så sjukt mycket för mig.


Gooodmorgon

Jaja, nu sitter jag & Carro i soffan & kollar på big brother. Sen kommer Tova & vi ska till vaxholm & sola. Sen ska vi träffa några får se vad som händer. Skolan börjar snart & vi har PRAO på dagis.. Hoppas vi inte måste byta blöja :/ men iallafall vi kanske ska till gården i kragsta sen får se vad som händer puss!


Gulligt <3

Kärleken kan vara underbar ibland...


Du är så jävla söt min vän!


Sjukt trött - nejtack

Nu ligger jag i sängen med min lilla Carro. Vi har spelat lite cod xd jaja, jag vet vi är lite nördiga av oss när vi inte har någonting att göra. Nu är vi iallafall i Kungsholmen hos Carro, sjukt najs. Imorgon ska vi träffa Tova & vi Kommer förmodligen träffa några andra om vi har lust. Vi har inte sovit ut på typ en vecka nu så ska sova galet inatt asso! Hejdå!


Säg inte någonting du inte menar.

Det får mig bara att må dåligare & dåligare. Jag klarar Inte av det så snälla..


Naajs kväll med de bästa!


RSS 2.0