-

Har ingenting att säga.


Vi har picknick Hejdå!


Underbara!

Igår var det en underbar dag som fick mig på sjukt bra humör. Med Emma, vicke, Annabell & Moa. Vi var på gården & sen donken kom hem runt halv 4 eller vad det nu var.

BILDER:


Sommarlov imorgon!

Yeeeey! Imorgon är det sommarlov!! Sjukt jävla glad dåra. Idag har jag vart hemma hos Jeison, vi gjorde inte så mycket snackade osv. Så nu fixar jag det jag ska ha på mig imorgon & lite annat.

LÄNGTAR!!


-

Du förstörde det jag kämpade för, men jag ska fan inte ge upp för det. I mitt huvud är du en idiot som springer runt & tror att du är något. Jag har bara lust att skjuta dig just nu!


En chans.

Du har sårat mig för ofta, men jag älskar dig så mycket så du får en chans. Idag visa du mig verkligen hur underbar du är älskar dig!


JAG HATAR DIIIIIIIG!'


Ta ett djup andetag & andas.

Idag är jag hemma orkar verkligen inte åka någonstans, så kanske blir hemma imorgon oxå. Jag är ganska ledsen & arg men tar inte upp det här. Igår var det ju big brother finalen, woopwoop. Jag ville såklart att amandus skulle vinna hela skiten men så blev det visst inte. Iallafall, nu ligger jag hemma med mamma & vi ska hyra någon film eller någonting. Jag vettefan. Det har hänt mycket under den här helgen båda bra & dåliga saker. Men som tur är har jag så fina vänner som ställer upp, kärlek till er.


Big brother finalen med de bästa!

Liam, Leo, Tova & Jeison!! Älska!


RSS 2.0