Skolan nu.

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tid. Just nu sitter jag på NO lektion. Det suger verkligen, jag vill bara hem. Efter skolan idag ska jag förmodligen hem till Felix med Vendela. Jag ska färga & klippa vendelas hår ;) Det är
bra för jag ska gå sån utbildning, plus att jag klipper min lillebror & mig själv så aa, jag kan ju lite iallafall. Men snart kommer läraren säga till mig så puss!


Sämst skoldag.

Jag orkade knappt vara i skolan idag, ingenting händer där. Det är fan roligare att vara hemma. Men jag blev sjukt glad idag när jag fick A på sång i musik. Läraren sa "vi har en ny talang i klassen", blev sjukt glad. Men iallafall, kom hem för ett tag sen & nu ska jag städa mitt rum som jag inte gjort på fett jävla länge, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist. Menmen, mer uppdatering senare. 

Balkläningar

Jag har börjat kolla balkläningar redan nu, eftersom att jag sitter hemma helt själv & har ingenting att göra alls. Så jag tänkte att jag ska börja kolla lite klänningar redan nu. Jag har kommit fram till att jag inte vill ha någonting överdrivet, utan jag vill ha någonting enkelt. Ikväll skulle jag egentligen åka iväg med Annabell, men eftersom att jag ska hem till Jeison senare ikväll tänkte jag att det inte var någon ide. Ja, men här kommer det lite bilder på klänningar som jag funderar på att ha på balen.
 
En Line Axelbandslös Bandage K...sjöjungfru älskling golv längd...hemkomst klänningar netto balk...elegant vit och svart klänning...korta Homecoming taft klänning...Rosa kort aftonklänning klänning brudtärna klänning
 
blev lite många, men jag har beslutsångest.

Tumblr:


skön kväll igår

förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat blogga. Men iallafall, igår var det en skön kväll i Åkersberga. Jag åkte dit med Annabell & Tove. Ja, jag mådde inte så bra ett tag, men sen blev allting bättre. Det slutade med att jag & Annabell drog hem & sedan drog till haket. Där var det sjukt kul, träffade många folk. Men jag tog inga bilder eller någonting igår men det får ni stå ut med !

jadu..

Jag håller på att fixa mig för tillfället. Jag var nyss ute & träffade emma, sedan kom Fabian & några andra karbybarn. Haha, jag fick damp på mitt hår så klippte av det typ :o det var så slitet, nu blev man kort hårig igen då.. när ska jag låta mitt hår växa ut..

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

hatar du någon? I så fall vem?- Ja, jag hatar någon eller inte bara någon jag hatar många.
Är du sårad?- Just nu, nej. Idag mår jag faktiskt jätte bra.
Finns det någon/några du skulle döda på riktigt?- Förlåt men du som skrev frågan, vafan tänker du på?
Tar du hand om dig sjäv?- Nja sådär
Vad tycker dina föräldrar om att du festar så mycket?- För det första så bor jag bara med min mamma, min pappa bor långt härifrån. För det andra "dricker mycket"? Jag dricker inte mycket alls. Visst det var en vecka då jag drack ganska mycket. Men annars dricker jag typ aldrig. Men mamma tycker ju inte om det, men hon vill bara veta vart jag håller hus. 

Har du någon som helst tanke på din framtid?- Jag har en stor tanke på min framtid. Mer än vad folk kan tro & se men jag har faktiskt en stor tanke på mijn framtid. 
Ska du pierca höften, varför ska du det?- Ja, jag ska pierca höften. Eftersom att jag vill ha någonting eget & jag känner att jag verkligen vill pierca mig igen så ah det blir en höftpiercing nästa.
Vad ska du ha för tatueringar?- Jag ska antagligen ha höftpierccing som jag velat ha länge, en text på armen som ska betyda någonting & några andra saker.
Bråkardu fortfarande med Annabell? varför bråkade ni ens?- NEJ jag bråkar inte med Annabell, men resten tar jag inte ut här tyvärr.
Hur är det mellan dig och Benjamin Kardälv?- Jag & Benjamin är kompisar. Vi har träffats en gång, vet inte vad ni annars hade tänkt?
Är du oskuld?- haha Nej
Är du kompis med Rebecka igen?- Nej det är jag inte & kommer inte bli det heller.
Bråkar du med folk ofta?- Nej men det händer att jag blir sur på folk ofta eftersom att jag är lätt irriterad.
Tror du att du har ADHD?- Jag vet att jag har adhd.
Ett bra förhållande enligt dig?- Lyssna på varandra, vara sig sjäv med varandra. Ha ett roligt förhållande inte ett tråkigt.
 

igår & idag

Igår var jag med Moa hela dagen, vi gjorde inte speciellt mycket. Vi var bara hemma hos mig snackade skit osv.
Sen lite senare träffade vi Lemonia en snabbis oxå men hon skulle hem så vi drog till mig & kolla på tv.
 
Idag har jag vart med Annabell & Chrille. Vi var i Täby & åt. Så chillade vi där i några timmar. Efter det drog jag & Annabell till vallentuna för att träffa Adrian en snabbis & denna dag slutade bäst, nu ska jag äta en fet jävla pizza !

min dag

Idag har jag vart med Annabell hela dagen, hon kom till mig runt halv ett. Vi satt & kollade på film & sen drog vi till Vallentuna för att träffa Ante, Dogge, Erik & någon annan kille som jag inte kan namnet på. Vi drog till Täby & Frippe följde med oxå. Vi gjorde inte så mycket, käkade på donken  frippe köpte ett par hörlurar. Sen tog vi bussen till mig för att vänta på en person  som kom med min jacka (det var på tiden).
 
Mer har jag tyvärr inte att säga, men ha en bra dag!!
 
SPRING BREAKERS
Mååååste verkligen se den!! Den verkar vara så otroligt bra!!
LÄNGTAR SOM FAN !

Väntar på Annabell

Vaknade för ungefär en timme sen, jävligt tidigt iallafalla. Vaknade av att Annabell smsade mig, som nu är påväg hit. Vi ska nog bara chilla. Detta var ett snabb inlägg mer uppdatering senare.

EGYPTEN

Jag är redan nu taggad på Egypten bort från Sverige som kommer vara kallt under sommaren oxå. Det stör mig så otroligt mycket. Vi får fan ingen sommar här, så jag förstår faktiskt om alla typ vill bort härifrån. Det vill iallafall jag upp till 100%. Jag hatar Sverige för tillfället, speciellt när man tänker på hur varmt det är i tex Egypten just nu. ÅHH jag vill dit nunununu!
 
vattnet äääär sååå jävla fiint!!!!!
 

FRÅGESTUND!!

Fråga vad ni vill
 

1 9 J A N U A R I

Kom nyss hem, från att ha vart med Jeison. 
Igår var jag på haket med underbart folk, sen skulle jag, Edvanes & Moa till Roslagsnäsby för att träffa en tjej för att byta en sak. Sen kommer hon inte, hon ljög för mig rakt upp i ansiktet hela dagen. Jag hatar verkligen sånt beteende så jävla fittigt. Så vi åkte hem & jag drog till Jeison & sov där. Senare idag kanske jag ska träffa Annabell, vi får se vad vi hittar på men det blir förmodligen någonting kul.
 
STÖR MIG SOM FAN på att se folk på facebook som ändrar sina profilbilden då man inte ens ser deras ansiktet utan man ser armen på tröjan & två ögonbryn. Men det är snyggt eller inte. Så kommenterar personens kompisar "sjukt snygg"/"otroligt fin gumman". Snälla hur fan kan bilden vara snygg när man inte ser ansiktet på personen. Otroligt skumt i mitt huvud tycker jag.
 
IGÅR BTW var jag i stan & köpte lite kläder. Jag köpte ett par rastabyxor, en tjocktröja som har rosa armar, en kings mössa som ni ser på bilden här nedanför, en keps & lite annat. Sjukt nöjd med mina köp faktiskt, kläderna är otroligt vara & håller värmen bra. 
 

HISS & DISS

TROPE BEANIE - CARDINAL 	TROPE BEANIE - CARDINAL     Burton mössor- Dom är snygga till allt & alla. Iallafall om man älskar den stilen. Jag tycker iallafall dom här mössorna är otrolig snygga & ska köpa en eller några i stan imorgon. Eller någon liknande. 
 
Hunter stövlar- Dom är sååå söta, men dom glansiga tycker jag inte är så snygga faktiskt om jag ska vara helt ärlig. 
 
 
Hatare/idioter- Hatar verkligen folk som hatar på saker man gör eller ljuger om saker. Är sjukt otroligt less på det.
 


TRRÅÅÅÅÅKIG DAG

Ja, idag har jag vart i skolan & det har vart bajs tråkigt. Sen efter skolan drar jag till haket för att träffa folket där moa, lemonia, emma nilsson osv. Ja iallafall, sen kommer några fittungar in i bilden. HATAR speciellt en person som går & sprider rykten som absolut inte är sant någonstans. äckel säger jag bara

så jävla cool brud!!


#lockigthår

Jag har precis duschat & gjort flätor i mitt hår så att det ska vara lockigt imorgon. Jag har inte haft det på sjukt länge så tänkte att jag skulle ha det imorgon. Det kommer vara JÄTTE lockigt eftersom att jag har ganska tunt hår så.. Men just nu iaf sitter jag & tittar på "badgirls" som jag inte gjort på fett länge. Moa drog för kanske fem minuter sen, så sitter lite forever alone just nu.
 
Jag vill ha den här tjejens utseende, men tänkte mer på håret när jag lägger ut den på bloggen.

"girl fight"

jaja.. det var min dag typ.

Enligt några tjejer (nämner inga namn) löser det problem att slåss. Men enligt mig skapar det bara mer problem. Visst om en person slår någon & den andra personen slår tillbaka, det tycker jag är helt okej. Men tycker det är sjukt onödigt att starta ett sånt bråk. Men aja, det har vart min dag.. slagsmål & bråk. Bara massa jävla skit. Plus att det är så otroligt jävla onödigt faktiskt menmen.
 
Men det värsta man kan göra är att skicka andra folk på någon, det betyder ju bara att man är så feg att man inte vågar ta hand om det själv eller om man ska "slå" någon åt någon annan? seriöst vafan är det för skit. Om man vill slå någon visst gör det, men då får man säkert en smäll tbx & då ska man inte gå & skicka folk på en.. sååå töntigt enligt mig faktiskt.

tittar tatueringar & piercingar

Tatueringa/piercingar/hår:
 
När jag åker till Egypten i Juli med mamma & Kevin hade jag tänkt att tatuera mig. Så enligt mig är det dags redan nu att kolla runt lite & välja tatuering/tatueringar jag ska göra. Jag är såå sjukt jävla taggad på att tatuera mig på riktigt. Den/dom ska var någonting jag ska vara riktigt nöjd med. Så det är bara börja välja nu lixom ;)
 
Jag SKA ha svank tatuering det har jag velat ha i flera år nu & så ska jag ha en till med jag har inte bestämt mig än. Jag tycker det är sjukt snyggt att ha en enkel tatuering på höften som tex på bilden här nedanför. Men om jag fick välja mellan att tatuera eller pierca höften skulle jag pierca helt klart. Men jag har inte bestämt om jag ska pierca eller inte, tänk om det lixom fastnar i tex byxorna eller i någon tröja. Det skulle ju göra så otroligt ont.
 
Så jävla snyggt!! Jag tror helt ärligt att det här blir min nya piercing för jag skulle vara så sjukt nöjd med dom.

 
Det lila håret är så jävla snyggt men det är ingenting jag skulle kunna ha, isf hade jag haft det i typ en dag för att testa på något som inte är så vanligt. Men Rihannas hår skulle jag verkligen kunna ha, jag har börjat tröttna på mitt hår så otroligt att jag vill byta färg, nästa färg blir nog rött. Men jag vet inte än.


vaknade nyss

Orkade verkligen inte skolan idag, det är så otroligt jävla tråkigt så jag stannade hemma & det är jag glad för. Snart ska jag ut & träffa några bruds, vet inte hur det kommer sluta men det får man väl se. Jag har ingenting att skriva om det blev ett snabbt inlägg, det får ni nöja er med än så länge!
 
Musik är verkligen mitt liv, skulle fan dö utan det på riktigt
 
The best quotes on Tumblr.

"vänta bara"

snääääääälla!! dom töntigaste orden man kan säga till någon när man bråkar. Det jag tänker direkt när någon säger dom orden är "vad leker du". Jag HATAR bokstavligen H A T A R folk som leker så jävla mycket. Jag var tvungen att göra ett inlägg om det här för att jag är så JÄVLA sur just nu.
 
- lalallaa
-lalalala
-vänta bara
 
asså omg väx upp snorungar. Patetiskt, som jag & en kompis snacakde om nu?
vafan ska man vänta på lixom?
en bitchblick? en smäll? haha K fucking BRY. Slår du mig slår jag tillbaka punkt slut. Fucker er alla SOM LEKER någontng ni inte är XD

världens sämsta dag någonsin

BLÄÄÄÄÄ PÅ DENNA DAG!

Idag i skolan var vi på något museum. Sjukt jävla tråkigt, så jag pallar inte dra till skolan imorgon eftersom att vi ska hålla på med något jävla arbete i en hel fucking vecka. Så jag tog bussen direkt efter museumet hem & köpte chips, så jag har bara vart hemma idag & det var fan bättre än att vara på den där skiten. På riktigt efter den här veckan kommer jag fan hittas död någonstans efter att jag haft så tråkigt, så känner jag just nu. Plus att folk håller på att bråka & grejer & det stör mig lite oxå faktiskt. Tjejers bråk är så töntiga, men det är sånna vi är. Plus att jag är lite ledsen oxå efter saker idag, känns ganska jobbigt det som händer just nu. Hoppas det blir bättre till helgen, för annars ska jag dricka skallen av mig! Har inget mer att skriva uppdatering senare eller imorgon.
 
OMG, han är såå jävla snygg!!

tack för igår!

igår var det en riktigt skön kväll, tack till alla som fick mig tycka så. Jag hade verkligen jätte roligt igår, har inte vart så glad som jag var då på jätte länge. Tack

.

Hos Jeison.
Nu är jag hos Jeison, vi har precis kollat på film. Har inte något att säga hejdå!


Följ mig på instagram

Instagram: NATHALIIEKARLSSON

följ mig nu!
 

WTF?

Seriöst!?

Det ända som visas på instagram & Facebook är bilder på att Justin Bieber röker på. Snälla, folk behöver inte skära sig, ta självmord osv p.g.a det. Tycker faktiskt att det är sjukt töntigt om jag ska vara helt ärlig. Det är inte ens säkert att han gjorde det, vem vet lixom. Visst, 12 åringar som skär sig.. asså dom vet inte ens vad dom håller på med, men en vuxen kvinna som försökte ta självmord p.g.a det här, det är helt sjukt bara (det är iallafall det jag har hört). Folk lägger upp bilder, när dom "tänker" skära sig & bah "Justin I do it." snälla. Folk är ju olika men vafan, blir bara så jävla less, på att alla ska vara så töntiga. Förlåt, men det tycker jag & nu vet jag inte om någon som är Justin Biebers fann som läser min blogg, men jag skrev min åsikt.
 
(bilderna är tagna från instagram)
 

11 J A N U A R I

Idag har jag vart hos tandläkaren, som är fett läskigt.. (ja, jag är barnslig). Iallafall, jag är klar nu & det gick faktiskt bra. Jag kom hem för ungefär en kvart sen & nu ska jag fixa min blogg design lite, eftersom att jag inte har någonting att göra, då har jag tid med bloggen. Alla är i skolan & jag har tråkigt. Iallafall, när alla har slutat skolan, ska jag träffa Emma & sen Edvanes. Efter det ska jag förmodligen träffa Jeison, så jag kanske inte kommer blogga då. Men ska försöka komma ihåg att göra det, puss så länge!
 
Ängtligen en bild, jag är stolt över mig själv som lägger upp en bild.
 Ingen ny bild men ändå..

10 J A N U A R I

Uppdatering:
Nu har jag ingenting att göra har så otroligt tråkigt faktiskt. Idag i skolan var det SÄMST bokstavligen sämst. Efter skolan träffade jag Fabian & sen Niklas & Ralmul (rasmus). Vi var på haket ett tag gjorde inte speciellt mycket, sen drog jag & Moa till Täby för att käka & köpa naglar. Meeeen nu har jag inget att skriva om BYE!
 
(inga bilder, orkar inte hålla på med massa jävla bilder bara sjukt drygt)

frågor & svar

-VÄNNER-
vem är din bästa killkompis- Niklas Söderberg, han finns alltid där för mig.
vem är din bästa tjejkompis?- Har ingen.. för vet inte vilka som är sanna längre.
vem har du mest minnen med?- Jag har minnen med fett många, så den kan jag inte svara på.
vem vet mest om dig?- Tova
Vem ringer du när du mår dåligt?- Nu förtiden Niklas.
 
-MOBILTELEFON-
Vem smsade du senast?- Niklas Söderberg.
Vem ringde du senast?- Erik Brink
Vem ringde dig senast?- Fabian Ekström
Vad stod det i det senaste smset?- tack för att du alltid finns. Du betyder så jävla mycket för mig
 
-KÄRLEK-
Fuck this shit
 

-ÖVRIGT-
Vad gör du på helgerna?- Dricker skallen av mig.
Vem kysste du senast?--
Röker du?-yes
dricker du?- jaa
Har du gjort saker du ångrat?- NEJ, eller kanske något
 
Brist på liv PS

8 J A N U A R I

Kom hem för några timmar sedan. Jag slaggade hos Jeison igår, så hade inte tid med bloggen så mycket tyvärr. Nu sitter Alexandro & verkligen spämmar mig på kik, för att erik ska vakna :/ aja pz!

snabbinlägg

Idag har jag vart med Annabell, Alexandro; rebecca, antonio & erik. Vi drog till täby för att shoppa lite & äta. Sen drog jag, Rebecca, Alexandro & annabell till Vaxholm för att sola i 40 minuter. Så nu är jag hemma, jag har precis fixat naglarna så kan knappt skriva på datan så, puss

slarvig header.

Ja, jag har en slarvig header. Men jag har precis laddat ner ett antal program som man kan göra header osv som jag inte har en aning om hur man använder dom.
Igår blev det ingen uppdatering pga att jag slaggade hos Rebecca med henne, Anton & Cladde. Vi hade det sjukt najs. Men det här är bara ett snabbt inlägg för nu ska jag fixa mig & sen blir det utgång. Jag ska på bio med några, vet inte riktigt vilka det är som ska med så jag ska inte skriva någonting. Men iallafall, nu måste jag skynda mig. Puss
 

4 JANUARI

Hej bitches.

Jag vaknade för ungefär en & en halv timme sen. Idag får vi se vad lilla jag hittar på men någonting roligt får det fan vara. Orkar inte med ännu en seg dag. Nu när det är lov får man ju passa på att ha kul lixom. Men iallafall, för tillfället kollar jag på tv & bara tar det lugnt. Har inte så mycket att göra så vafan.
Men det blev ett snabbt inlägg mer uppdatering får ni senare, när jag verkligen vet vad jag ska blogga om osv, puss

En litet inlägg.

Jag vet att jag är otroligt dålig på att uppdatera bloggen, men det ska det bli ändring på nu.
Idag har jag vart på någon jävla mässa som inte var speciellt kul, om man säger det så. Jag åkte med några kompisar & vi åkte med ungdomsgården. Dom sa att det skulle bli kul men "host".  Iallafall så kom jag hem för ungefär 40 minuter sen & ska typ snart kolla på The possession, som verkar så sjukt läskig. Min kväll blev inte så jävla dålig ändå. På vägen hem stannade vi på donken & åt. Det gjorde min dag kan jag säga.
 
Jag älskar att titta på film & jag vet verkligen inte varför. Är ungefär lite sådär.. besatt.
Haha, mer uppdatering får ni imorgon eller idag om man ska vara exakt. Puss!
 
Den verkar så otroligt läskig. Så om ni älskar skräck eller är sugen på att se en skräckfilm
kolla då på den här. Jag har hört från några kompisar att den är fett läskigt. Så nu ska jag
döö :/
 

goodbye 2012 hello 2013

äntligen är det 2013! Jag hoppas verkligen att det här året blir mycket bättre än 2012. Jag hade en super bra start på tvåtusentretton, som jag är riktigt nöjd över. Man kan ju säga att det blev bättre än vad jag trodde. Jag hoppas att alla andra också fick en bra start på år 2013, & hoppas verkligen att ni har det bra nu PZ bitches!

RSS 2.0