Bränder överallt.

Tralalala, jag har as tråkigt. Inatt sov jag hos älskling. Vi var dock utlåsta i två timmar, så vi fick vänta till tre i natt då hans bror kom hem. Vi gjorde inte så mycket, vi var ute i lindholmen ett tag med några & innan det var jag med mina girls. Det var dock fett soft.
Ja, det här är ju kul & läsa.. men tyvärr har jag inget att komma med.
 
Bränder överallt.

Vilka idioter det finns här i världen. Hur fan kan man tycka att det är så jävla kul att elda upp bilar osv, aa asså då men är ju så jävla cool när man gör såna kriminella saker, as coola är ni. Eller inte. PUCKON!
 

blogg tid.

Jag tänkte blogga lite eftersom att jag inte kan sova & har kollat på kanske tre filmer för att försöka somna till någon av dem. Men nej, tyvärr går ju inte det. Eftersom att jag är sååå rastlös. Plus att ingen är vaken nu, så har ganska SJUUKT tråkigt kan man ju säga.

Jag sitter & kollar på lite kläder som jag funderar på att köpa, men jag gör ju av med alla mina pengar på skitsaker som typ godis ett exempel. Jag läser bloggar också. Ingen av mina kompisars dock, eller vet inte ens om dem har, håller inte koll på sånt. Jag läser med Isabelles osv. Hon är dock sjukt snygg, vill ha hennes utseende. Jaja, idag (eller igår klockan är över 00:00) så var det min & min killes 11 månaders dag. Snart ett år woopwoop. Jaja, vi firade inte direkt. Vi kommer nog göra det när det är 1 års dagen ;)
Men iallafall, imorgon är det skola. Men eftersom att ingen typ ska dit så drar inte jag heller dit. Jag får väl sitta hemma & blogga (haha), kolla på film & ha mysigt med mig själv. Städa mitt rum kanske. Ajaj sjukt ointressant. Imorgon ska jag vara med Moa, vi ska se på någon skit som haket, nova & kragsta ungdomsgårdarna har. Aja, sen vettefan kanske ska påå fest. Men det blir nog på lördag. PZ niggahs :*
 
 

RSS 2.0