Hemma idag igen.

Jag är hemma idag igen, mår inte speciellt bra så orkar inte gå till skolan. Så jag har ingenting att göra, för alla är i skolan & jag är hemma forever alone. Just nu kollar jag på datan vad jag önskar mig. Eftersom att jag fyller år snart! 17 April.. eller det är ganska snart ialllafall. Men eftersom att jag inte har något att göra så spelar det inte så stor roll.
 
 
DANIEL WELLINGTON KLOCKA: Någon av dom här men vet inte riktigt vilken jag ska ha..
 

HOME

Jag har vart hemma hela veckan, har fett med huvudverk & mensverk så attt jag typ vill ta livet av mig. Idag har jag inte gjort speciellt mycket, har sovit mest nu eftersom att jag äntligen kan. Jag låg uppe en hel natt & bara kollade runt hade ingenting att göra & kunde inte sova. Ja, jag kom precis hem från Jeison iallafall. Vi gjorde inte speciellt mycket tittade på en fett bra serie som jag ska fortsätta kolla på nu. Om jag inte somnar är fortfarande sjukt trött asså. 
 
Mer uppdatering imorgon eller senare, puss. 
 

Hemma idag.

Hemma idag från skolan, jag orkade verkligen inte idag. Så istället ligger jag hemma & myser. Vi får se vad jag ska hitta på idag, har inte planerat någonting än, men hoppas det blir kul iallafall. Just nu sitter jag & tittar på tv & är inne på facebook. Jag ska snart äta. Mer uppdatering senare, puss.
 
BTW: Jag ska färga rött med Annabell snart, vad tycks?
 

Min dag

Idag har jag försökt att plugga men det gick inte bra alls. Har för mycket i tankarna just nu som gör att jag inte kan göra något.. Jag kan inte göra något i skolan. Jag får inte in någonting i huvudet. Allting är för mycket bara. 
Iallafall, jag har vart med Moa idag också. Vi drog till vallentuna en halvtimme för att träffa Annabell, Edvanes & Frippe ett tag. Men ja, och så var det lite mer som jag inte vill ta upp här, för då får jag bara hat kommentarer. Pallar inte me det.  
 
Imorgon har jag 2 prov jag ska göra & jag kan INGENTING. Det blir ett F på mig. 
Ja, det finns inte så mycket att göra, dagens ungdomar. PZ.

Bakis

Igår var jag med Moa, vi drack lite & hade det bara chill. Vi träffade folk & hade det trevligt. Moa sov hos mig & hon drog hem för ett tag sen. Vi vaknade ungefär vid 10 & jag ska snart duscha & fixa mig för sen ska jag träffa Jeison.
 

LOVE
 
 
MIN ALLA HJÄRTANS DAG!

Jag glömde skriva om min alla hjärtans dag & eftersom att jag inte har så mycket att skriva så kan jag ju skriva om det. Ja, jag tillbringade min alla hjärtans dag med Jeison (inte direkt ovanligt). Han köpte två saker till honom & han bjöd på bio & mat. Vi hade det jätte trevligt. Min alla hjärtans dag kunde inte ha blivit bättre. 
 

Blogg tid.

Jag har fått en kommentar från inlägget "sämst skoldag", personen kommenterade någonting: är inte det gnäll?.
Något liknande. Jag har iallafall inte skrivit någonstans att jag inte ska gnälla på bloggen? Jo, det kanske är gnäll men whatever. Vad spelar det för roll? Jag HATAR skolan, så kan gnälla hur mycket som helst om den.
 

Ja, när mamma kommer hem ska jag snacka med henne om höftpiercing. Jag hade tänkt att jag skulle ta det snart, eftersom att jag vill ha något som inte alla andra jag känner har. Sen ska jag tatuera mig oxå. Men iallafall, jag kanske ska åka med Annabell som kanske ska pierca nacken oxå. Är sjukt taggad iallafall, det ser ut att göra sjukt ont, men det är lätt värt det. 
 
BTW: Jag behöver tips av er nu. Ni kan antingen kolla på min instagram & kommentera min bild där eller så kan ni kommentera här. Iallafall, jag ska tatuera mig i sommar i Egypten. Jag vet inte riktigt vad jag ska tatuera in, så kolla på bilden här nedanför så får ni kommentera vilken ni tycker att jag ska ha.
 
 
KOMMENTERA GÄRNA!
 

Tinashe-How to love

 
Denhär drogar jag för tillfället :)

Naglar

Naglar är jätte snyggt, men det är ändå drygt att ha. Jag har gjort naglar några gånger, men mina går alltid av på något sätt. Jag är inte världens försiktigaste person. Om en går av, måste man vänta på att de andra ska gå av. Man kan inte bara dra av dom, för det gör så jävla ont. Plus att det är så jävla fult att gå runt med naglar på tre fingrar. SNYGGT.. eller? men annars är det snyggt.

SVAR

Jahaja, du tycker att jag röker & dricker för mycket. Ehm.. jag håller inte med dig.
Jag HAR rökt för mycket, men jag röker inte lika mycket längre så NEJ jag röker inte för mycket. Jag vet att det är dåligt att röka, men det får mig lugn. Jag dricker för mycket? Där håller jag inte med dig alls faktiskt. Jag dricker jätte sällan, det är för att när jag dricker så dricker jag för mycket än vad jag klarar av & då vill jag inte dricka mer. Men ibland kan det hända att jag dricker lite, men det är inte ofta så tyvärr där håller jag inte med dig faktiskt.
 

Barnen i afrika.

JAG MÅSTE BARA SKRIVA.

Jag tycker det är såå jävla synd om barnen i Afrika. Påriktigt, folk jag känner klagar på det minsta lilla. Men asså tänk på barnen i Afrika som inte ens får rent vatten. Jag tycker det är så jävla hemskt.
 

1 F E B R U A R I

Slutade tidigare än vanligt. YEY!

Idag slutade jag halv 12, men det var för att ingen lärare var i skolan typ fattade INGET. Men det är iallafall fett sköönt. Inte för att jag tror att ni bryr er, men jag skriver iallafall någonting. Ja, när Jeison slutar ska jag träffa honom. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, men jag tror jag sover där iallafall. Ja, annars har det inte hänt så mycket. Just nu sitter jag & äter nutella mackor, en gammal vana typ. puss!
 

RSS 2.0