Tid för bloggen nudå

Nu har jag äntligen tid för bloggen.

Idag har jag vart ute & sprungit sjukt långt med Edvanes. Vi gick oxå om jag ska vara ärlig.
Jag ska kanske till gården senare ikväll, eller får se va jag hittar på. Ikväll ska jag iallafall träffa älsklingen, ska förmodligen sova där, men det är bara ett kanske, för jag ska upp tidigt imorgon.
 
Jag kan berätta lite om min vecka.
Det är ju påsklov som är otroligt skönt. I början av påsklovet var jag dock sjuk, det var inte speciellt kul. Men sen när jag blev frisk var jag med Moa, vi drack lite & bara tog det lugnt. Sen i Måndags var sov jag hos älsklingen i två dagar, vi gick på bio. Vi såg "mama" som hade premiär om jag tror rätt. Sjukt äcklig, men bra var den faktiskt. Sen igår var jag hos bup tidigt på morgonen & därefter träffade jag Moa. Vi var på haket ett tag, sen drack vi lite & drev med min bror & Edvanes att vi hade fått spö, så vi målade oss i ansiktet, bild ser ni nedanför. Idag vet ni vad jag har gjort, mer uppdatering kommer snart :*
 
DET ÄR FAKE (BARA SMINK)
 
 

Kommentar.

Det var någon som kommenterade att jag skulle göra en cover.

Jag & Moa har funderat på det ett tag nu, men vi har inte hittat en bra låt osv. Varje gång vi ska börja göra en, börjar vi hitta på annat. Så det kommer förmodligen inte bli av nu iallafall. (snabbt inlägg)
 

RSS 2.0