Älskar vädret!


Fixar oss.

Nu sitter jag & Tova i vardagsrummet & fixar oss. Idag ska vi kanske till stan & fixa lite saker & sen träffa några. Men jag uppdaterar mer sen när jag orkar.


Efter att ha vart uppe hela natten på haket.


Älskling sover på haket, kärlek till dig hjärtat.


Det finns alltid lite ärlighet bakom "jag skoja bara" alltid lite kunskap bakom "jag vet Inte" lite känslor bakom "jag bryr mig inte" & lite smärta bakom "det är lugnt"

Allting stämmer så mycket. Det är nästan läskigt & jag vill bara att alla ska märka det.


När du saknar mig, komihåg.. Det var inte jag som gick min väg, det var du som lät mig gå.


ASSO TÅRAR I DINA ÖGON FÅR MIG ATT MÅ SÄMRE ÄN JAG NÅGONSIN GJORT I HELA MITT LIV!

Jag blir orolig när du ser det här messa mig, helt ärligt blir sjukt orolig för du betyder grymt mycket för mig. Snälla jag ber dig hör av dig..


Jag orkar inte ens bry mig längre.

Det finns ingenting kvar längre. Du är borta, allt är borta. Jag fattar inte att det är sant men så är det bara. Det var mycket jag gav bort men jag bryr mig inte längre om vad du gör, hur du gör eller hur du vill göra, jag bryr mig helt enkelt inte. Du var allt nu är du inget.


Stör mig.

Jag vet att att det gått ett tag, men det stör mig fortfarande.. Jag trodde aldrig du skulle göra sådär mot mig ALDRIG. Men jag hade visst fel. Ena personen det förvånade mig inte du har gjort det för många gånger & du har gjort mig besviken/ledsen tusentals gånger. Men det lägger jag bakom mig. Men just den saken som hände en kväll sårar mig så extremt. Du/ni frågar "är det lugnt?" tror ni det själv eller.. Det där visar bara att jag inte kan lita på er upp till 100%, varje gång jag ser den personen som står mig nära får jag upp det i huvudet. Hur mycket tror du det svider i mitt hjärta? Helt ärligt hur kunde du göra så.. Du är en av mina närmsta & just med den personen, fuck...!


Ibland vill jag bara försvinna.

Jag försöker hela tiden så försöker jag, att inte vara kvar i den situation jag är i.


Söt brud!!


Du betyder mycket, men inte för mycket.


Jag håller mina ord.

"du kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta oavsett vad..."


...


Folk förändras

Fan vad alla förändras, det skrämmer mig helt ärligt. De flesta har blivit så jävla dryga & det tycker jag är sjukt jävla synd.


Längesen jag släppte en tår...


I mina ögon är du perfekt!


20 F E B R U A R I

börjar tröttna på bloggandet totalt.
Men jag bloggar för er skull, när jag kommer ihåg att blogga så får ni ett inlägg. Ni vill ha mer känslor i bloggen. Jaha säger jag bara, asso jag är nöjd med mitt liv & har inte så mycket att släppa ut. Det kan hända att ni får lite känslor här & där. Men ni kommer inte få det så speciellt ofta.

min relation till familjen + mitt liv.

I mitt liv kan det vara ganska jobbigt, det har jag ju redan sagt några tusentals gånger men jag kan säga det mer om ni vill. Men asso ja, jag tycker det är sjukt jobbigt i familjen ibland för vi kommer inte så bra överrens. Speciellt inte jag & min lille bror. Vi typå bråkar varje dag m.m. Jag & min mamma kanske bråkar lite då & då men det är mindre än förut. Jag om min pappa har inte speciellt mycket kontakt det händer då & då att han ringer med det är sällan. Jag har inte inte speciellt perfrekt i mitt liv men jag har det kul med mina kompisar & så vidare.

asso fattar inte ens vad jag bloggar om hejdå!

image description


big brother.

Asso WTF?!

Som alla kanske redan visste är Hanna bloggaren från vallentuna med i big brother..
det är fan pinsamt helt ärligt. Men aja ska inte snacka mer om bruden asso.

Idag har jag vart med Carro hela dagen & vi hade det najsnajs.
Efter skolan drog vi till Carro & chillade i typ en timme typ, sen
drog vi till vallentuna för att käka donken. Sen drog jag hem
& ska plugga!!! är stolt över mig själv, sjukt stolt. Jaja hejdå!

image description


donken!

Nu blire donken med Carro dåra!


Jag har slutat hoppas, men jag fortsätter kämpa mig upp till en högre nivå.


Allt är kaos!

Alla tankar kommer fram, det blir bara för mycket. Fan klarar inte av det där...


Bio med Agnes, Annabell & carro

Var på bio idag i stan kolla på mästerkatten, sjukt najs.


Älskar livet!

Mina känslor är på topp, jag är glad som ett as, jag älskar mitt liv, jag älskar alla roliga människor, jag älskar att vara fri, jag älskar att kunna bestämma över mig själv, jag älskar att vara... Men jag hatar att jag inte skriver det jag vill skriva.


Sexiga killar man träffade idag då!

Ser knappt det var mörkt på bussen, vi träffade oxå Mario men jaja några random killar som började snacka med oss. Men sjukt kul vare!


Amanda & Tova

Vi är hemma hos mig ska dra & träffa några snart puss!


Tova har inte lite starka ben, blev just ägd...


Det som får mig gråta / glad

Det som får mig att gråta är oftast killar.. om någon skriver något via sms är det sällan jag gråter men om någon kille tex gråter framför mig kan jag inte hålla mig. Det är det som får mig att fälla tårar sjukt snabbt.. Kanske inte om jag knappt känner personen men lixom om det är någon som betyder så sjukt mycket för mig klarat jag inte av smärtan.. Det bara rinner.

Det som får mig glad är skrattande ögon som jag fått av morsan. Om jag ser någon i ögonen som skrattar kan jag inte hålla mig för jag typ smälter & blir glad direkt. Inte okej Asso. Skrattande ögon.. Skrattande ögon, måste fan kolla bort om jag typ sur på personen xd


Mitt liv.

Det jag hatar:

Jag hatar att bli sårad det får mig att må dåligt i flera dagar. Om jag bråkar med någon oxå & sen blir vän me personen igen kommer jag alltid komma ihåg vad personen gjort & det kommer alltid finnas där hur bra vänner vi än är. Jag hatar att vara kär för personen/personerna jag gillar finns alltid kvar.. Hur längesen det än var man träffade personen. Det är sjukt jobbigt att tänka på det.

Det jag gillar:

Mina kompisar som bryr sig, som får mig att stå upp när jag ligger ner. Jag älskar att skratta med folk som betyder mycket för mig m.m


Tova & carro

Vi sitter & kollar på friends with benefits, sjukt bra. Senare ska vi kanske till Tova antingen sover vi här eller där vettefan. Hörs senare har inte så mycket att säga. I nästa inlägg ska ni få veta vad jag hatar & tycker om i mitt liv, det är det ni önskar.


Dom jag är med i skolan.

Asso det är sjukt många xd men för det mesta..

Tova min babe, Leonel negern!, Jeison svartskallen, Vendela dom är de jag är med mest ;)


Mina närmsta

Tjejer:

Tova Jacobsen: är min underbara ängel som förstår mig upp till 100%, hon är en av mina bästevänner helt klart. Hon ser direkt när jag är ledsen.Jagälskardig gumman & kommer alltid göra det.

Carolina franssila: en av mina bästevänner som vet nästan allting om mig. Mina känslor, hon ser direkt när jag blir besviken. Jag älskar dig älskling

Annabell scott: en av mina närmaste hon finns alltid jag är lycklig av att ha träffat henne. Puss gumman

Killar:

Alexandro: min bror som jag alltid kan snacka med, du betyder så jävla mycket för mig bror kärlek till dig.

Dennis Lindberg: brooooor! Jag saknar honom så mycket, han får mig på bra humör när jag behöver det som mest. Han är en ängel i mina ögon.

Jag tror nog de var det som stod mig närmast, kärlek till er älsklingar


Vi är så klockrena!

Tova jag älskar dig. Vi kanske verkar vara oskyldiga enligt alla men vi får se vad som händer när vi lyckas! Jag blir så jävla glad när jag bara tänker på det.

My sweet friends


Har allt jag vill ha

Jag har mina känslor, mina vänner & min familj allt jag vill ha älskar er!


Glad alla <3 dag bror

älskar dig!


Tror jag är kär!


trött på det..

jag är trött på vara..

den alla tror är så jävla oskyldig..
den alla tror inte gör skit...
den alla tycker är söt...
den alla tror inte bråkar...

Jag är trött på all den där skiten. Haha nu är the bitches tillbaka!
jag är inte den som inte gör ett piss.. asso wtf?
Jag gör allt ni inte ens kan tänka er, men tro vad fan ni vill
Puss på er bitches!

Alla hjärtans dag mys med Tova!

Efter skola åkte vi hem till Tova & hade det najsnajs. Nu är vi hemma hos mig & kollar på tv, det var min & tovas alla <3 dag. Jag är visst inte så forever alone ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3119491/images/2012/pic_189430341.jpg" class="image">


Glad alla hjärtans dag


Young, Wild and free!


Godnatt.

Jag orkar verkligen inte med att plugga mer. Det är prov imorgon & kommer säkert få F men det är inget nytt. Nu ligger jag är sängen & är sjuk jävla trött. Men är sjukt jävla glad men vet inte varför. Jaja, det är bara någonting som gör mig glad. Idag har jag vart med de folk som var på videoinlägget lite längre ner. Vi hade det sjukt najs, har inte träffat ante & bror på ett bra jävla tag så det var kul. Felicia messade mig oxå & frågade ont jag var på gården, skulle vilja träffa henne sjukt länge sen. Saknar dig babe. Men nu har jag inget att skriva kyss!


Älskar min älskling Tova

Imorgon är jag tillsammans med Tova på alla hjärtans dag :) älskar dig gumman

Söt bild på mig eller!


Söööta kompisar

Ni ville ha mer videoinlägg så här får ni det!


kommentera nudå & passa på!

Jag har ingen aning vad jag ska blogga om. Så det är bara kommentera det ni vill att jag ska skriva, filma om på bloggen. Tex att jag ska blogga mer om vad jag gör, köra hiss & Disa, Videoinlägg, fotografera det som är med vafan ni vill. Så ta upp datan/mobilen nu & kommentera annars skiter jag i bloggen.


Gården

Nyss var jag, Carro & Tova på gården i kragsta, träffade mycket underbart folk. Nu är vi hos Carro, vi ska slagga här. Egentligen skulle vi sola idag i Vaxholm men det blev tyvärr inte av, får göra det nästa helg. Men ska var social hejdå!


En pojkvän låser sin mobil, en äkta pojkvän säger "kan du läsa smset åt mig?"


Har man inte världens sötaste bror?!


Ett leende betyder inte alltid att du är glad, utan att du är stark nog att le även om det gör ont.


...

Jag blir bara ledsen eftersom du inte är glad. Jag vill att du ska må bra, för du betyder mycket för mig & du kanske tror att du inte gör det, men det gör du verkligen. Hör av dig blir sjukt orolig.


Älskar livet!

De här brudarna gör min dag till den bästa!


Tova & jag


Mys med Carro & Tova

Nu sitter jag, Carro & Tova i vardagsrummet & kollar på film. Vi är fett tjocka sitter med chips & godis som vi bara vräker i oss. Senare vet jag inte vad vi hittar på.. Kanske blir fest på min toa en dag till! Nej men jag vettefan. Nu ska jag kolla på film, har inte hängt med ett Piss hejdå!


Älskar att man är forever alone

Jag sitter forever alone i skolan. Kom hit åtta & jag börjar tio, kul! Men ja har inget att blogga om hejdå.


Godnatt

Sover hos Tova.


Färgar håret på en mupp


Paause!

Nu räcker det med springandet. Vi ligger i soffan & orkar inte göra speciellt mycket just nu, om man säger så. Vi sitter & chillar i soffan med mobiler i handen xd normala bruds! Snart ska vi äta något sen ska vi hem till mig & färga tovas håår, najs.

Btw jag & Tova ska praoa på ett dagis med snorande ungar! Fast det ska bli kul ändå :) det ända som är lite segt är att vi inte kommer jobba på samma ställa plus att vi har en rast! PANIK!!


Träning med Tova

Nu är vi hemma hos Tova & tränar galet. Så har inte tid med bloggen just nu tjarrå!


Fyfan vad ful!

Jag har inget liv så gjorde ett litet videoinlägg


...

"varje gång är som första gång vi sågs, även om det över nu. Allting har förnedrats men du finns kvar. Allt var svävande men nu ser jag klart"


Nu finns du inte kvar

Visst det kommer tankar på dig ibland då & då, men jag glömmer dig mer för varje dag. Vi är kompisar så det känns bra, för just nu älskar jag mitt liv mer än jag någonsin älskat förut!


Det var inte jag som gick, det var du som lät mig gå.


Så sant.


Jävla vinter helvete!

Det är ju så sjukt jävla kallt ute! Orkar inte med vintern längre, jag vill ha sommar. Har tröttnat på vintern så sjukt mycket, det har säkert alla gjort. Jag hat ingenting att skriva om... Sjukt segt med bloggen då. I början kan man skriva om allt men sen blir det bara sämre & sämre. Jag förstår inte hur kissie & alla andra kan blogga hela dagarna tröttnar de inte? Jaja, lär ju skriva om det hejdå!


Jag älskar dig helt enkelt


Söta som vanligt


Rubrik

Det har vart en najs dag. Först drog jag & Carro till ormsta för att träffa Jeison, Affe & Ida. Efter det kom Persson oxå. Vi drog till Nova sen jag, Carro & Jeison, vi träffade Fabian. Det har typ vart min dag ;)


Driver du eller vad?

Just nu är jag bara osäker...


Skola imorgon

Kul jag kommer seriöst inte orka!


Najs kväll med de bästa!

Igår så var jag med Carro & Fabian. Vi drog till gården med folk & sen drog vi till Claudia. Vi hade det så sjukt najs asso! Älskar livet

Vilken fin bild på mig & min fru! Vi gifte oss igår :)


Bögporr på gården.


Jag vet inte vart jag ska gå, men jag kan inte stå & se på.


Hatar rubriker helt seriöst.

Inatt har Jag, Felix & fabian sovit hos Carro. Vi har inte gjort speciellt mycket typ kollat på tv, någon äcklig film. Jag känner att jag verkligen inte har något att skriva om alls. Jag måste fan komma på någonting snart. Kommer skriva lite om livet inte speciellt mycket, kanske gör en svar på frågor sak för jag har inget liv! Nej men ska vara social hejdå!


Kul att man somnar på haket


Gården


Brink & stefan

Nu är vi hemma hos mig. Vi var nyss med brink & Stefan lite random. Men iallafall snart ska vi hem till Agnes & vara där ett tag sen drar jag & Carro hem till henne. Men orkar inte skriva mer hejdå!!

Jag i svart hår


Jag vill bara göra dig glad.


Fest hos Carro, Carro Carro!

Nu sitter jag hemma hos Carro & vettefan vad vi hittar på! Men Hejdå!


Så jag önskar att jag hade det.

Jag mår dåligt av att få ett sms av dig när du skriver att någonting är fel eller att du är ledsen. Bara för att du betyder mycket för mig kan du inte bara fatta det ? Du är som min bror idag. Du tror inte jag bryr mig om dig ett piss men lilla gubben du ska veta att det gör jag. Jag var glad & jag vill att du oxå ska vara glad. Finns alltid för dig om du vill snacka det är bara sms eller ringa jag lovar jag svarar! Vilken situation det än är jag svarar.. Vilket tillfälle det än är jag svarar. Jag gör allt absolut allt för att du ska må bra, puss på dig bror !

Texten har ingenting med bilden att göra.


Ditt jävla liv asso orkar inte.

Visst man kan skriva om sitt liv det kan man i några fina inlägg eller intressanta inlägg men en blogg är inte till för att skriva hur dåligt man mår i varje inlägg.. Visst jag gör det ibland men inte hela tiden. Skriver oftast om sånt när jag är lack. Men jag hatar när personer bara skriver om att dom ska till SOS eller vart fan dom ska. Jag tar fan inte ut det någonstans. Jag kommer säkert behöva gå till SOS snart för de flesta märker att jag inte mår så bra, men inte direkt så att jag skriver bah "jag mår så dåligt ska hoppa framför ett tåg" eller messar till alla på min kontaktlista & bah " hejdå ha ett bra liv idag dör jag Nathalie Karlsson" Asso varför kan inte alla bara försöka tänka efter & glömma som jag gjorde. Jag mådde oxå skit skrev saker som jag inte borde ha skrivit men alla har typ redan läst det.. Kan inte ändra på det nu. Så glöm alla falska människor, alla som sårat dig, alla som vill trycka ner dig.. en person skrev till mig "vem fan tror du att du är?" & jag svarade "jag är mig själv är det något problem?" såklart fick man inget svar för personen kan inte ändra på dig om du är dig själv.


Idag mår jag bra!

Tjatja bloggen.. Nej men fan heller ska inte vara någon sån tönt. Men iallafall nu sitter jag, Carro, Annabell m.m på Nova. Egentligen skulle jag & Carro till stan & träffa Simon & Malcolm men det blev tyvärr inte av. Får träffa dom någon annan dag. Idag ska jag hem & plugga för typ första gången FML! Nu sitter jag & snackar med lite folk på voxer & kik, Najsnajs ;) har inget att skriva hejdå!


Wtf?

& det här är?


Forever alone


God natt alla människor!


Jag var din, du var min, han festa, jag testa, han smekte, jag lekte, jag backa, han lacka, han drog, jag log


Usch hatar dig.

Jag hatar dig om du nu inte redan visste det bitch.


Lektion

No lektion suger, jag gör ingenting. Sitter tyst & håller typ på att somna. Varför ska jag ens försöka har ändå F i två ämnen i NO biologi & kemi -.- jag kommer inte klara det i år heller så varför ens försöka. Hjälmsta är ju typ värsta satsar skolan, helt seriöst! Fattar inte ett Piss, fuck skolan!

Varför är det snö nu & typ -16? Kunde det inte vara det på julafton istället.


RSS 2.0