23 april

just nu sitter jag & kollar på någon konstig film. Det är typ en barnfilm men blir sjukt jävla rädd ändå...
Jag vaknade för ungefär en halvtimme sen, ska vara inne hela dan för jag har så sjukt ont i halsen (som ni redan visste). Men iallafall, ska kolla klart på filmen nu så puss!

image description


Gör ett nytt kapitel utan dig i mitt liv.


Ingen skola.

Jag har så sjukt ont i halsen att det inte finns så jag stannar hemma idag. Men orkar inte blogga ska sova, puss.


Äntligen hemma!

Kom hem för några minuter sen, har ju vart På big brother mannar! Med Cassandra, sara & Tova, sjukt najs.


Big brother idag

Idag ska jag på big brother hejdå.


Hur fan kan en människa förändras så mycket?


Kommentarer:

Skit i den personen som får dig så nere. Du har många som älskar dig väldigt mycket.

Svar: M... Ja, det vet jag & dom älskar jag över allting annat. Men det finns så många där ute som är såna jävla idioter. Jag är otroligt lack just nu som du kanske märker. Men det var för att jag insåg en sak idag, som jag helst inte vill ta upp här..

Hur mår du egentligen?

Svar: ja du ser väl hur jag mår. Jag mår väl helt okej, men vissa dager är det sjukt jobbig. Det ända man får göra är väl att kämpa. Men jaja, puss.


Hora?

Kallar ni tjejer som inte säljer sex för hora? Då är ni ju helt brända helt ärligt. Är så trött på sånt folk som måste kommentera saker för att få uppmärksamhet. Tööönt! Jaja, lack brud här.. Ja jag vet.


Jag visade dig början & du visade hur allt tog slut.


Att ingen märker hur du egentligen fungerar. Det är ju sjukt.


The day.

Idag har jag & Tova chillat på haket för det mesta. Skulle egentligen på bio men orkade verkligen inte. Imorgon är det danstävling på haket, klart man ska dit. Så ska jag & shoppa med morsan oxå. Men aja, dagen blir säkert najs. Puss.

Vicke du är så jävla söööt!! xd


Tårarnajagfäller.

Om du har så jävla mycket emot mig, så har jag inte tvingat dig att snacka om mig. Du behöver inte döma mig innan du känner mig. Jag är mig själv, men oftast på dåligt humör. För jag är sån. Varje dag händer det någonting som får mig på dåligt humör & då tar jag ut det på allt & alla.. Speciellt en person. Men jaja. Om den personen inte accepterar mig för den jag är, kan du ju dra åt helvete! Jag hatar folk som bara utnyttjar en. Det är det värsta jag vet.


Fan vad sjukt allting. Men nu är det slut föralltid.


-rubrik-

Idag hade jag utvecklingssamtal det gick sämsta. Aja, efter det var jag med Annabell vi drog hem till mig & kollade film. Orkar typ inte röra mig, känns som att jag håller på att bli sjuk, otroligt jobbigt. Men iallafall, nu ska jag ut & röka, sen duscha osv. Puss.


Dra åt helvete med er

Har jag sagt att ni ska bry er, har jag sagt att ni ska kommentera hur jag är, har jag sagt att jag vill må såhär? Dra åt helvete allihop! Ni behöver Inte ens läsa mina problem så sluta upp med det om ni lika gärna ska snacka om det bakom ryggen på mig. Säg det till mig istället fittor!


--

Man kan gömma så sjukt mycket bakom ett fejksmile/fejkskratt. Men du förstår verkligen inte hur dåligt jag mår, inte ens du ser det. Jag är helt jävla slut & orkar inte. Vill bara ligga hemma hela dagarna & komma ifrån alla jävla människor! Skolan allt. Jag orkar helt ärligt inte FUCK DEHÄR!


Depp.

-


Dagen

Idag efter skolan drog jag till Vallentuna fixade cigg. Sen mötte jag Annabell & vi drog till Upplands Väsby & chillade. Sjukt snygga killar där osv. Jaja, vi var där i ungefär två timmar, sen åkte vi tillbaka till Vallentuna för att ta bussarna hem. Nu sitter jag hemma, det är fan rekord att jag är hemma den här tiden. Ska plugga men orkar verkligen inte!! Skolan suger.. Vill bara ge upp den nu helt ärligt. Jaja, snart ska jag smsa Tova & be henne komma till mig, uppdatering senare puss.


Rubrik.

Om du gör så mot mig, bryter jag kontak med dig fattar du det. Jag har redan vart med om för mycket tårar, hat, svek osv. & jag orkar verkligen inte med det igen. Vill du att jag ska visa det tydligare så gör jag det gärna. Plus att du får inte försöka ändra på mig, för jag är den jag är så om du inte accepterar mig som jag är, kan du bara gå åt andra håller.

"om du verkligen älskar honom, låt honom gå. Om han inte kommer tillbaka skjut honom.. Om han inte är din är han ingens."


Fyller år!

Har haft en sjukt najs dag. Skulle på bio men det blev inte av, jag & Tova drog till Vallentuna med Nicky & fixade sedan cigg. Sen drog vi hem till Jeison & chillade med film. Puss


Det är den jag är.

Jajajaja, idag efter skolan drog jag & träffade Annabell. Vi åkte & mötte Carro för hon skulle åt samma håll som oss (till stan). Gullungen köpte en present till mig, för jag fyller förfan år imorgon. Glöm fan inte att gratta mig, nej men gör vafan ni vill. Jaja, sen drog jag hem med åtta bussen & nu sitter jag här hemma hos mig med min bebis Tova. Puss

"fakesmile"


15 A P R I L

Nu sitter vi & kollar på film. Har redan kollat på tre stycken så. Men iallafall, snart ska vi åka hem till mig & chilla lite. Imorgon är det ju skola, sjukt segt vill bara ha sommarlov nu!

En vovviii!


Så jävla gulligt, enligt mig.


Follow me!


Stugan

Nu sitter jag & Tova i tovas mosters stuga. Vi chillar framför tv, sjukt skönt med en chilldag. Mer uppdatering senare puss.


Fuck vädret!

Jag & Tova vaknade för ungefär en halvtimme sen & ser att det är sjukt mycket snö ute? Kan inte snön bara försvinna någon jävla gång eller! Jaja, snart ska vi äta bloggar mer efter maten, puss.

Fuck dehär!


-

JAG BRYR MIG, MEN DU SER DET INTE! Jag har försökt tusentals gånger att försöka hjälpa dig & bry mig. Men du ser det inte. Det är som att du tar bort de som verkligen bryr sig om dig & går till de som inte kommer finnas där när du verkligen behöver. Men om du vill ha det så, så får du det. Men när du inte har någon som tröstar dig eller finns där när du vill snacka, så kommer jag alltid finnas här för dig vad som än händer. Vilken månad, dag, tid eller sekund som helst kan du bara ringa eller sms. Jag kommer alltid finnas här för dig ALLTID.

"det här har ingenting med bilden att göra"


F R E D A G 13

Nu sitter jag hemma hos Tova & chillar. Var på haket & träffade Rasmus, Fabian & Dennis. Fast det var ju fler där, men det var lixom dom jag var med.

Vädret suger en fredag... Den 13! Jag har inte direkt haft otur idag (som skönt är) men vädret suger kuk! Jaja, ska vara lite social mot Tova nu, puss.


Pease!


Sweet!

Vi vaknade nyss för ungefär en halvtimme sen. Vi har precis vart ute & rökt, så nu sitter vi & tittar på tv. Vi ska göra någonting & äta snart men orkar inte just nu. Idag ska jag sova hos Tova så bloggar mer när jag har tid, puss.


Kan man vara mer muppar?

"älskar dig Tova"
Idag har jag vart med underbart folk & vi har haft det lite trevligt. Kom precis hem & vi är sjukt trötta. Somnade på bussen osv. Men iallafall, nu sitter vi & kollar på big brother. Det blir väl sängen sen dåra, puss.


Fredag 13


Dra åt helvete om du tror det!


Visste att känslan skulle komma.

Försök inte få mig att falla för dig, för kommer bara göra det när du visar mig vart du tog vägen. Jag saknar dig, kom tillbaka! Men inte när du är som du är idag. Fuck dehär! Orkar Inte ens skriva.


Dagen

Sov hos Tova med Annabell. Är i stan nu med min barndomsvän cassie, vi har vart på x factor. Det är ungefär som en talang fast med sång bara sång. Sjukt kul var det, haha.


Den perfekta.


Skiter i dehär nu

---


Dagish

Idag vaknade vi runt 10 gick upp & fixade i ordning oss. Drog hem till Annabell för att hämta en sak & drog sedan till en vän & fikade i ungefär två timmar. Sen drog jag & Tova till Danderyd där Annabell kom & mötte oss. Så nu sitter vi hemma hos Tova & kollar på big brother. Det blev en chill kväll, men det är bara början på lovet så ;)

Bjuder på bilden, Fyfan asso!!


Nej, jag litar inte på dig.


Påväg till stan för en hamburgare, ja jag vet vi är tjocka.


Ingenting att göra!!

Jag, Annabell & Tova sitter hemma hos mig & vi har absolut ingenting att göra. "någon som kan/vill träffas eller?" Asso vi har så sjukt tråkigt. Jag & Tova har piercat öronen idag så nu har vi verkligen ingenting att göra.. Det är ju förfan lov, herregud! Aja hejdå!

Två bilder på mig & Tovas öron xd


Orkar inte med er!

Ni som kommentera anonymt! Ni vågar inte stå för det ni säger, sitter där hemma & kommenterar bakom datan, orkar helt ärligt inte. Visst man får ta konsekvenserna att när man bloggar finns det hatare oxå. Men jag har faktiskt inte tvingat er att läsa min blogg & tycker det är sjukt onödigt att kommentera iallafall. Det är min blogg & jag skriver vafan jag vill. Kommer inte direkt sluta skriva "problem" p.g.a att ni vill det. Sluta besök den här bloggen om ni har så jävla mycket problem med vad jag skriver. Men jag bestämmer själv hur jag vill att min blogg ska vara & vad jag vill ta ut. Puss på er!


Hatar sånt här.


Jag vill inte vara där jag var förut, för just nu är jag påväg tillbaka.

Jag vaknade nyss av att jag är röksugen, haha alltid jag. Men iallafall Tova ligger & sover, vill verkligen inte väcka henne hon är ju så söt. Ja idag ska jag ta hål i tovas öra. Ni får bild senare & jag tror nog att jag oxå ska göra något. Senare idag vafan ska man göra då?! Jo vi kanske träffar Annabell har ingen aning men orkar inte blogga mer puss!


Haket

Kom nyss hem från haket dåra.


Fuck..

Jag blir sjukt orolig kan du inte bara förstå att jag bryr mig om dig. Lyssna på mig snälla jag ber dig..


Leker med tovisens öra!!


woop woop!

jaag fyller fan år om 9 dagar så glöm fan inte att gratta mig då. Fan det var typ ett år sen jag var inne på datan asso. Aja, idag chillar jag hemma orkar verkligen inte gå ut idag.. Kanske gör det senare ikväll det beror på vad tovisen vill göra.


Vill ha sommar nu TACK! asso fyfan det kommer ju för i helvete inte bli någon jävla sommar.. när snön försvunnit kommer det mer snö, känner jag. Sjukt segt det ska ju typ bli snö i veckan men hoppas verkligen att de har fel om vädret, beeeer!! Aja nu ska jag inte skriva mer byye!

sommaren 2011 saknar  otroligt faktiskt.


Godmorgon världen.

Asso jag vet inte vad jag ska blogga om, igår var det en najs kväll iallafall & träffade trevligt nytt folk. Ja, idag ska jag träffa Tova iallafall, saknar den skiten otroligt. Vi ska sova hos mig inatt & snacka om allting. Men nu har jag typ precis vaknat, vaknade av att Alexandro ringde mig, busig liten pöjk. Men ja nu har jag inget mer att skriva om puss!


Dikwjsk

Är påväg hem nu hejdå.


09:55

Jag vaknade för ungefär en timme sen, just nu kollar jag på en konstig film med morsan. Lite senare idag kanske jag ska träffa Fabian & senare ikväll blir det kanske haket, men bloggar mer sen puss!


Haket idag med de underbara.

Kom precis hem från haket dåra, har vart med sjukt underbara människor! Ni ska jag sova är så skit trött, puss på er!


Om du verkligen är en riktig vän visa det då oxå.


Hos Jeison dåra.

Nu sitter jag hemma hos Jeison, Annabell kom nyss & vi kollar på någon film. Lite senare idag ska vi kanske träffa issa & sen ikväll ska jag förmodligen till haket NÖJD NU TOVA!


Fuck you!


-

Nu är jag med Carro & vi ska möta Annabell snart. Har inte vart på humör på hela dan så har ingen lust att blogga.


Tova!!

Snälla när nu när jag behöver dig som mest.. Snälla kom hem, saknar dig mer än allt..


Ingen ser det.

-


Jag kan inte skriva ett piss!

Jag orkar inte det är det ända jag kan säga!! Jag vet att du kommer se det här dra in mig i Soc, göra så jag flyttar. Men vafan!!! Fuck allt!!


Ingen kommentar.

Idag efter skolan var jag med Vendela ett tag vi träffade lite folk i Vallentuna. Claudia tex kärlek till dig gumman finns här för dig! Sen var jag med Fabian & david ett tag dom försökte fixa cigg. Sen drog jag & träffade Annabell vi drog tull stan för att köpa piercingar & åt donken. Sen åkte vi & träffade Carro, sen träffa vi Alexandro bror! Men det var allt


Lever i en försvunnen värld.


Ångrar allt ibland.

Att jag kom till den plats jag är på, om jag kunde spola tillbaka skulle jag ändra på allt. Allting skulle vara så jävla perfekt. Ett liv utan knas ett liv me hopp & älskar er som jag hade då snälla kan vi inte ändra på allting till sommaren göra om allting som vi hade 4 tjejer jag vill inte att de ska vara slut... Snälla!!


Jag saknar den där tiden...

"personen spelar ingen roll, är inte så bra kompis med henne"


Fuck för dehär!

Jag måste bara skriva av mig lite..
Jag är sjukt osäker på mig själv & det har jag aldrig vart förut. Jag mår sämre & sämre för varje dag som går, det får mig mer osäker. Jag är knäpptyst kan stå i ett hörn & inte säga ett piss, & sån är jag verkligen inte. Va händer, vafan är det här? Det visar bara att jag är jätte osäker..

Jag förstår knappt vad jag skrivit men ville bara få ut allting. Som sagt jag har inte tvingat er att läsa min blogg, men om ni så gärna vill det får ni det.


.

Idag har jag vart me ante & Annabell punkt!


Vet inte vart jag är, har vandrat fel väg.

Nu sitter jag i skolan är lite depp, för Tova är inte här. Jag har så grymt mycket att säga till henne som hänt på bara en dag. Det märks att vi brukar vara varje dag, men nu ska hon vara borta en hel vecka. Fuck dehär! Vem ska torka mina tårar nu, vem ska lyfta upp mig när jag ligger ner, vem ska säga du klarar det, vem ska säga att den älskar mig? Saknar dig mer än allting annat Tova du är min Bästevän!


Ett liv utan mening ett liv utan hopp.


Med dig är jag allt, utan dig är jag inget.


April april idag vafan!

-


Ångra inget.

Jag ångrar inget jag sa till dej, för du fattar inte hur skönt det var att få ut ilskan. Hoppas du kände det jag kände, det skulle få mig på bra humör igen.


Vaknade nyss

Vi vaknade nyss p.g.a att Annabell hade ett alarm igång på sin mobil. Nu ska brudarna hem & jag ska ligga död & sova. Senare vet jag inte va jag ska göra, får komma på någonting. Just nu orkar jag inte bry mig speciellt mycket för jag är trött soooom fan! Jaja, bloggar senare byye!

Jag & lilla Annabell! Jag ser ut som ett fetto & Annabell som en zombie! Haha


Tack alla som finns!

Käelwk till er alla som alltid finns där oavsett vad. Som inte säger "var det bara det" eller "tönt" tack älskar er så otroligt mycket puss på er allihop!


RSS 2.0