Fuck håret!

Det blev ingen jävla skillnad! Lack brud.


<3


Dagen..

Jag har bara vart hemma hela dagen typ sovit. Men iallafall imorgon blir det hårfärg JATACK!!! Jag har precis duschat & ska typ städa mitt rum. Mer uppdatering kommer imorgon puss!


förlåt för dålig uppdatering.

inte speciellt nytt att jag skriver sådär. Men det är väldigt mycket just nu, men struntsamma.

idag har jag iallafall bara suttit inne & chillat, har vart sjukt jävla skönt att bara komma undan lite.
Det har vart en både bra & dålig vecka. Men orkar inte med alla negativa kommentarer så tar inte ut det här.
I helgen btw sov jag hos jeison, vi gjorde inte speciellt mycket, chillade lite. Jag orkade mig inte därifrån för att dra på en fest så blev kvar där hela helgen. Så det har bara vart en chillhelg helt enkelt. Imorgon har jag ett jävla SO-omprov som bara är helt jävla fucktup, så jag ligger bara i sängen & chillar orkar verkligen inte plugga.

min tisdag & onsdag ser ut såhär.

Imorgon är det tisdag & jag ska vara med min kära vän Rebecca, som jag inte träffat på några dagar. Jag vet inte riktigt vad vi hittar på, vi kanske drar till täby eller någonting. Men man har alltid  kul med den muppen så det blir säkert kul vad som nu kommer hända.

På onsdag ska jag vara med tova, vi ska till stan & köpa dip dye!! Längtar som fan, jag ska ha svart hår med lila dip dye, alla har ju rosa så vill ha någonting annorlund. Jag ska köpa ett par short oxå. Det är helt otroligt.. alla mina short är helt fucktup (detsugersomfan).

Jaja, hejdåbloggen!!

inte den färgen, men här har ni en bild.



-

Det har hänt sjukt mycket dom här senaste dagarna, så har vart dålig uppdatering, men ni klarar er. Jag mår ganska bra för tillfället. Idag har jag vart & fiskat i Lindholmen med otroligt sköna människor har haft det super.


Borta!

Hör inte av dig! Jag har raderat dig från allt. Så Smsa inte mig igen.

Claudia jag älskar dig, ta ett djupt andetag & tänka på de som finns här för dig!


Jag förväntar mig att jag ska dö just nu.


Segar.

Idag kom jag hem fett tidigt runt typ fem. Men innan det var jag med Liam, Frippe & tova. Leo hade möte & skulle hem direkt efter. Men iallafall, Hejdå.


tack till alla.

tack till alla er som verkligen finns, det var mer än jag trodde.
otroligt mycket kärlek till er bröder & systrar älskar er otroligt.

kom hem för ett tag sen idag har jag chillat med underbart folk.
Har haft det lite stressigt, men jag har inte skrattat så mycket på
länge så det var sjukt kul. Jaja, nu sitter jag inne på facebook,
håller på med mobilen & snackar med folk. Ni vet vilka ni är
& jag vet att "älska" är ett väldigt starkt ord. Men jag älskar
er verkligen ♥

image description

Tova hoppas du läser det här.

Jag kommer alltid finnas för dig, du har alltid funnits där när jag bara ledat i sängen i timmar & gråtit. Det är du som får mig stå upp & leva livet. Om du inte fanns i mitt liv skulle jag nog bara legat hemma på dagarna & gråtit. Du betyder verkligen världen för mig & jag vet inte vad jag skulle vara utan dig. Jag kommer aldrig släppa hoppet om dig, även om vi bråkar eller någonting. Jag älskar dig för du är den som vågar vara sig själv, vågar visa att hon bryr sig. Jag älskar dig så oerhört mycket så du inte förstår. Om fick välja en person att ha kvar i mitt liv skulle det vara dig. För du är en sån underbar person. Tack för allt du gjort för mig, älskar dig bästevän!


ååååh.

just nu sitter jag i soffan med morsan & tova, vi kollar på big brother dåra. Iallafall idag har jag vart lite överallt, nej men orkar inte skriva allting. Tova sover hos mig idag bara så alla vet, & det kommer bli sjukt jävla najs för det har hänt så otroligt mycket i helgen så vi har ju ganska mycket att snacka om. Jajamensan, imorgon är det skola & jag ska iväg & träffa rebecca. Uppdateringen kommer vara otroligt dålig, men bloggar när jag orkar & kan.

"livet är inte så jävla lätt så alla som skrattar åt dom som lider kan ju bara ta sig själva iröven, puss!"

image description

Heeelg!

Jaja, bloggar lite dåra. Idag har det vart en ganska jobbigt dag lite sådär. Men det orkar jag verkligen inte skriva ut just nu, ingen ide faktiskt för jag tycker det har blivit fett trist. Men som sagt när har jag sagt att en dag är perfekt? Men iallafall idag efter skolan träffade jag Annabell & Antonio. Sen drog ante så vi drog till haket, men ingen jävel var där så ska dit imorgon istället. Okej, orkar verkligen inte blogga.. Har för mycket som pågår just nu puss!


Älskar livet för tillfället.

Jag har ingenting att göra just nu så lägger lite tid på bloggen dåra. Idag i skolan var det faktiskt sjukt kul, hade vattenkrig & grejer med Liam & Leo. Efter det drog jag & Tova till Mikaela & fikade lite, hade det sjukt trevligt bara. Sen åkte båda hem & Tova kom till mig runt 19. Jaja, iallafall just nu ligger jag i sängen & är så sjukt jävla trött. Det verkar vara en sån period då alla ska vara trötta.. Men iallafall, klockan är bara 23. Så ska messa lite med underbart folk, puss.


Kommentar från "kissie"

Åh herregud! Det är så patetiskt att kommentera med någon annans namn, det är inte direkt så att jag bah " OMFG KISSIE KOMMENTERADE MIN BLOGG" & skriver det överallt, nejtack.


Har inte haft tid.

Med bloggandet dåra, men iallafall.. Kanske börjar blogga senare igen någon dag när jag har lust. Men nu skaffar jag mig ett liv, puss!


RSS 2.0